Головна Новини Світові ринки США очікують зростання в усіх галузях птахівництва

США очікують зростання в усіх галузях птахівництва

Останні прогнози передбачають постійне зростання протягом наступних 12 місяців у всіх секторах птахівництва США.

Статистика, видана Міністерством сільського господарства США (USDA), передбачає наступне зростання:

  • 2% у секторі бройлерів;
  • 1,7% у секторі виробництва яєць;
  • нижчий показник – 0,3% у секторі індички.

USDA заявляє, що основною причиною зростання цих 3-х видів продукції, швидше за все, через підвищення внутрішнього споживання. Хоча планується й зростання експорту.

Як повідомляє poultryworld.net, у своєму липневому прогнозі тваринництва, молочної галузі та домашньої птиці, Міністерство сільського господарства США звітувало, що прогнози виробництва бройлерів за останніми даними були збільшені. Зокрема, аналітики Шон Рамос, Кім Ха та Алекс Мелтон зазначили, що виробництво середньої живої ваги птиці зріс на 1.1% з минулого року, що становить майже половину зростання виробництва в країні.

Експорт бройлерів у Мексику, найбільший ринок США, в травні знизився на 3% за рік, головним чином за рахунок спалаху хвороби Ньюкасла в штаті Каліфорнії. Проте постачання до Мексики відновилося, і передбачається, що мексиканські тарифи на свинину США можуть зробити м”ясо бройлерів більш привабливими, збільшуючи попит на нього. Інші основні ринки, такі як Тайвань, Ангола, Куба, Канада, Гватемала та В”єтнам, будуть розширюватися і збільшуватися.

Ціни на бройлерів

Ціни на бройлерів конкурують з історичними максимумами, які досягли піку в середині червня на рівні 1,21 долара США за фунт, хоча останніми тижнями вони трохи просіли через сезонність.

Ціни на яйця

Прогнози цін на яйця були підняті, у той час як виробничі прогнози були збільшені за останніми даними. Порівняно з попереднім роком виробництво яєць збільшилося на 2%. Подальше збільшення очікується в найближчі місяці.

Експорт яєць

Експорт яєць до Канади в поточному році склав 4,2 млн. доларів. Експорт до Японії склав 3,6 млн. доларів. Проте експорт в Об”єднані Арабські Емірати та Південну Корею був нищим очікуваного. Загалом, прогнозований експорт яєць та продуктів у 2018 році збільшився на 6 мільйонів і становить до 341,9 мільйонів.

Перегляди: 0