Головна Новини Світові ринки Виробництво сонячної енергії в Німеччині досягає рекордного рівня

Виробництво сонячної енергії в Німеччині досягає рекордного рівня

Хоча спекотне літо призводить до великих втрат врожаїв, виробництво сонячної енергії досягає рекордних показників. Якщо в травні сонячними системами в Німеччині було вироблено 5,93 ТВт/год. То вже в липні ця цифра була збільшена до 6.17 ТВт/год. Про це повідомляє Економічний форум з поновлюваних джерел енергії (IWR). Таким чином, 212 годин сонячного світла було достатнім для липня, але в цьому році сонце випромінювалось 305 годин.

Так, у першій половині 2018 року більш ніж на 100 мільярдів кіловат/год. екологічно чистої електроенергії було вироблено вперше. Німеччина з кожним роком все більше вкладається в виробництво саме зеленої енергії. І сьогоднішні її показники відповідають роботі майже 25 атомних електростанцій. Враховуючи вітрові електростанції, на які припадає 55 млрд. КВт/год., зростання виробництва електроенергії в країні становить близько 9 %.

Протягом трьох останніх років виробництво зеленої електроенергії зросло на третину. Кількість такої електроенергії, виробленої з січня до кінця червня 2018 року, є достатньою, щоб забезпечити усі німецькі домашні господарства з середнім споживанням біля 2500 КВт/год. на цілий рік.

Перегляди: 0