Головна Новини Світові ринки Компанія Sanderson Farms (США) повідомила про збитки у Північній Кароліні через ураган...

Компанія Sanderson Farms (США) повідомила про збитки у Північній Кароліні через ураган “Флоренс”

Компанія Sanderson Farms продовжує оцінювати збитки. З 880 бройлерних цехів у Північній Кароліні 60 затоплено. Ще шість зазнали збитку і не зможуть розмістити бройлерів, поки не будуть зроблені ремонтні роботи. За оцінками компанії, з 20 мільйонів близько 1,7 мільйонів курей-бройлерів знищені внаслідок повені. Крім того, приблизно тридцять ферм, де міститься близько 211000 курей (в Лумбертоні, Північній Кароліні) територія відокремлена піднятими водами, і компанія не може дістатись до цих господарств навіть за допомогою вантажівок. Втрати птиці можуть збільшитися, якщо Компанія не отримає доступ до цих господарств.

Зменшення виробництва яєць та пізнє їх розміщення в інкубаторах вплине на щотижневі обсяги обігу Компанії протягом грудня, причому скорочення відбудуться в основному протягом жовтня та листопада.

Sanderson Farms вважає, що терміни, умови та ступінь його страхового покриття покривають значну частину збитків, спричинених штормом. Збереження компанії забезпечуватиме сума в розмірі 2,5 мільйони доларів.

Джо Сендерсон, молодший, голова та головний виконавчий директор Sanderson Farms прокоментував: “Мені дуже подобається, що працівники Компанії та незалежні контрактники не зазнали серйозних травм. Масштаб цього шторму продовжує широко розповсюджуватися, і я радий, що наші люди залишаються в безпеці. Протягом наступних кількох тижнів ми зосередимось на підтриманні наших активів, реагування на потреби клієнтів та поповнення наших запасних запасів виробництва”.

Як повідомлялося раніше на thepoultrysite.com, на об”єктах компанії, розташованих в зоні постраждалих районів, вдалося зберегти енергію завдяки генераторам до відновлення постійного електропостачання. Компанія сьогодні вже відновила діяльність на своєму кормовому комбінаті, розташованому в Кінстоні, штат Північна Кароліна. Проте, багато шляхів у Північній Кароліні залишаються непрохідними, повені продовжуються, і місцеві потоки та річки, як очікується, ще зростатимуть цього тижня. Та в Sanderson Farms висловили сподівання відновити діяльність на своєму виробничому заводі в Кінстоні, штат Північна Кароліна, і на переробному заводі St. Paws, коли співробітники зможуть безпечно рухатися по дорогах і автомагістралі.

Перегляди: 0