Головна Новини Світові ринки Україна прискорить процес сертифікації в Кореї молочної продукції та продуктів птахівництва

Україна прискорить процес сертифікації в Кореї молочної продукції та продуктів птахівництва

Перспективним напрямом у відносинах з Кореєю міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко називає сільське господарство, зокрема, нарощення експорту та розширення номенклатури с/г та харчової продукції, реалізація спільних проєктів з виробництва сільгосптехніки, прискорення процесу сертифікації в Кореї молочної продукції та продуктів птахівництва, залучення корейських інвестицій в сільське господарство України.

Усі ці питання міністр обговорив з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Квон Кі-Чангом, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на me.gov.ua.

“Республіка Корея є одним з наших основних торгових партнерів у Східній Азії. У 2019 році товарообіг між нашими країнами збільшився до 831,7 млн. дол. США. Ми зацікавлені в активізації двостороннього співробітництва у цій сфері, а також у збільшенні прямих інвестицій в економіку України, гарантуючи захист власності та прав інвестора”, – зазначив Ігор Петрашко.

Перегляди: 0