Головна Новини Світові ринки У ЄС зростає попит на органічні тепличні овочі

У ЄС зростає попит на органічні тепличні овочі

Попит на органічні продукти в Європі можна назвати добрим у тому числі й унаслідок коронавірусу. Пік його був навесні, але позитивна тенденція збереглася й протягом літа.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroTimes.ua.

Тепла погода лише ще більше збільшила споживання органічних огірків,снекових томатів, як і минулого року, зауважив Цез ван Вугт, представник нідерландської компанії Naturelle.

На його думку, цей рік обіцяє стати ще кращим роком для органічної продукції, хоча восени ситуація може змінитися. Адже на початку сезону в результаті панічних закупівель органічних тепличних овочів не вистачало.

“Спека також сприяла попиту на органічні продукти. Збільшилися замовлення на баклажани, огірки, перець та томати. Зокрема, огірки цього року працюють дуже добре, але попит також великий на снекові томати чері. Люди частіше сиділи вдома, а не їхали у відпустку, а також частіше виходили на барбекю. Це, безумовно, допомогло”, – розповів постачальник.

У порівнянні з минулим роком, площі в Naturelle були більш-менш однаковими. Компанія вирощувала багато томатів, і це стало у нагоді через попит, що зріс.

Перегляди: 0