Овощи и некоторые съедобные корнеплоды и клубнеплоды
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
0701 10 00 00 |
– насiннєва |
2 |
2 |
– |
|
0701 90 |
– iнша: |
||||
0701 90 10 00 |
– – для виробництва крохмалю |
10 |
10 |
– |
|
– – iнша: |
|||||
0701 90 50 00 |
– – – молода, з 1 січня до 30 червня |
10 |
10 |
– |
|
0701 90 90 00 |
– – – iнша |
10 |
10 |
– |
|
0702 00 00 00 |
Помiдори, свiжi або охолодженi |
10 |
10 |
– |
|
0703 |
Цибуля ріпчаста, цибуля-шалот, часник, цибуля-порей та iншi цибулиннi овочi, свiжi або охолодженi: |
||||
0703 10 |
– цибуля ріпчаста і цибуля-шалот: |
||||
– – цибуля ріпчаста: |
|||||
0703 10 11 00 |
– – – насiннєва |
10 |
10 |
– |
|
0703 10 19 00 |
– – – iнша |
10 |
10 |
– |
|
0703 10 90 00 |
– – цибуля-шалот |
10 |
10 |
– |
|
0703 20 00 00 |
– часник |
10 |
10 |
– |
|
0703 90 00 00 |
– цибуля-порей та iншi цибулинні овочі |
20 |
20 |
– |
|
0704 |
Капуста головчаста, капуста цвiтна, капуста броколi, кольрабi та аналогiчнi їстiвнi овочi роду Вrassica, свiжi або охолодженi: |
||||
0704 10 00 00 |
– капуста цвiтна та капуста броколi |
10 |
10 |
– |
|
0704 20 00 00 |
– капуста брюсcельська |
20 |
20 |
– |
|
0704 90 |
– iншi: |
||||
0704 90 10 00 |
– – капуста бiлоголова та червоноголова |
20 |
20 |
– |
|
0704 90 90 00 |
– – iнша |
20 |
20 |
– |
|
0706 10 00 00 |
– морква та рiпа |
20 |
20 |
– |
|
0706 90 30 00 |
– – хрiн звичайний (Cochlearia armoracia) |
20 |
20 |
– |
|
0706 90 90 00 |
– – iншi |
20 |
20 |
– |
|
0707 00 |
Огiрки, корнiшони, свiжi або охолодженi: |
||||
0707 00 05 00 |
– огiрки |
10 |
10 |
– |
|
0707 00 90 00 |
– корнiшони |
10 |
10 |
– |
|
0708 |
Бобовi овочi, лущенi або не- лущені, свiжi або охолодженi: |
||||
0708 10 00 00 |
– горох (Pisum sativum) |
20 |
20 |
– |
|
0708 20 00 00 |
– квасоля (Vigna spp., Phaseolus spp.) |
20 |
20 |
– |
|
0708 90 00 00 |
– iншi бобовi овочi |
20 |
20 |
– |
|
0709 60 91 00 |
– – – роду Capsicum для виробництва капсицину чи олiйно-смолистих барвникiв |
17 |
17 |
– |
|
0709 90 50 00 |
– – фенхель |
20 |
20 |
– |
|
0709 90 60 00 |
– – цукрова кукурудза |
20 |
20 |
– |
|
0709 90 70 00 |
– – кабачки |
20 |
20 |
– |
|
0709 90 90 00 |
– – інші |
20 |
20 |
– |
|
0710 80 85 00 |
– – спаржа |
7 |
7 |
– |
|
0712 20 00 00 |
– цибуля ріпчаста |
15 |
15 |
– |
|
0712 90 05 00 |
– – картопля, включаючи нарiзану шматками чи скибками, але без будь-якої подальшої обробки |
20 |
20 |
– |
|
– – цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata): |
|||||
0712 90 11 00 |
– – – гiбрид для сiвби |
20 |
20 |
– |
|
0712 90 19 00 |
– – – iнша |
10 |
10 |
– |
|
0712 90 30 00 |
– – помiдори |
20 |
20 |
– |
|
0712 90 50 00 |
– – морква |
20 |
20 |
– |
|
0712 90 90 00 |
– – iншi |
20 |
20 |
– |
|
0713 10 90 00 |
– – iнший |
5 |
5 |
– |
|
0713 20 00 00 |
– турецький горох (нут) |
10 |
10 |
– |
|
– квасоля (Vigna spp., Phaseolus spp.): |
|||||
0713 31 00 00 |
– – квасоля видiв Vigna mungo (L.) Hepper або Vigna radiata (L.) Wilczek |
15 |
15 |
– |
|
0713 32 00 00 |
– – квасоля дрібна червона (адзукi) (Phaseolus або Vigna angularis) |
20 |
20 |
– |
|
0713 33 |
– – квасоля звичайна, включаючи білу дрібну квасолю (Phasеolus vulgaris): |
||||
0713 33 10 00 |
– – – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
0713 33 90 00 |
– – – iнша |
5 |
5 |
– |
|
0713 39 00 00 |
– – iншi |
10 |
10 |
– |
|
0713 40 00 00 |
– сочевиця |
10 |
10 |
– |
|
0713 50 00 00 |
– боби кормовi або кінські, великонасiннєвi (Vicia faba var. Major) і боби кормовi або кінські, дрiбнонасiннєвi (Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor) |
20 |
20 |
– |
|
0714 10 10 00 |
– – гранули з муки чи крупів |
0 |
0 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
0714 10 91 00 |
– – – якi призначаються для їжі, у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 28 кг або свiжi та цiлi, або без шкiрки і мороженi, порiзанi чи непорiзанi |
0 |
0 |
– |
|
0714 10 99 00 |
– – – iншi |
0 |
0 |
– |
|
0714 20 90 00 |
– – iнша |
0 |
0 |
– |
|
0714 90 90 00 |
– – iншi |
0 |
0 |
– |
Съедобные плоды [фрукты] и орехи; кожура и корки цитрусовых или бахчевых культур
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
0801 19 00 00 |
– – iншi |
0 |
0 |
– |
|
0801 31 00 90 |
– – – інші |
10 |
10 |
– |
|
0801 32 00 90 |
– – – інші |
5 |
5 |
– |
|
0803 00 11 00 |
– – плантайни |
0 |
0 |
– |
|
0803 00 19 00 |
– – iншi |
0 |
0 |
– |
|
0803 00 90 00 |
– сушені |
0 |
0 |
– |
|
0804 |
Фiнiки, iнжир, ананаси, авокадо, гуаява, манго та мангостани, свiжi або сушенi: |
||||
0804 10 00 00 |
– фiнiки |
3 |
3 |
– |
|
0804 20 |
– iнжир: |
||||
0804 20 10 00 |
– – свiжий |
3 |
3 |
– |
|
0804 20 90 00 |
– – сушений |
3 |
3 |
– |
|
0804 30 00 00 |
– ананаси |
3 |
3 |
– |
|
0804 40 00 00 |
– авокадо |
3 |
3 |
– |
|
0804 50 00 00 |
– гуаява, манго та мангостан |
0 |
0 |
– |
|
0805 |
Цитрусовi, свiжi або сушенi: |
||||
0805 10 |
– апельсини: |
||||
– – апельсини солодкi, свiжi: |
|||||
0805 10 10 00 |
– – – корольки та напiвкорольки |
0 |
0 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
0805 10 30 00 |
– – – – сорти Навель, Навелiн, Навелат, Салюстіана, Верна, Валенсiя пiзня, Мальтеза, Шамоутiс, Овалiс, Тровiта і Гамлiн |
0 |
0 |
– |
|
0805 10 50 00 |
– – – – iншi |
0 |
0 |
– |
|
0805 10 80 00 |
– – інші |
0 |
0 |
– |
|
0805 20 |
– мандарини (включаючи танжерини та сатсума); клементини, вiлкiнги та аналогічні гiбриди цитрусових: |
||||
0805 20 10 00 |
– – клементини |
0 |
0 |
– |
|
0805 20 30 00 |
– – монреаль і сатсума |
0 |
0 |
– |
|
0805 20 50 00 |
– – мандарини та вiлкiнги |
0 |
0 |
– |
|
0805 20 70 00 |
– – танжерини |
0 |
0 |
– |
|
0805 20 90 00 |
– – iншi |
0 |
0 |
– |
|
0805 40 00 00 |
– грейпфрути рiзних видiв |
0 |
0 |
– |
|
0805 50 |
– лимони (Сitrus limon, Сitrus limonum) і лайми (Сitrus aurantifolia, Сitrus latifolia): |
||||
0805 50 10 00 |
– – лимони (Сitrus limon, Сitrus limonum) |
0 |
0 |
– |
|
0805 50 90 00 |
– – лайми (Сitrus aurantifolia, Сitrus latifolia) |
0 |
0 |
– |
|
0805 90 00 00 |
– iншi |
0 |
0 |
– |
|
0807 11 00 10 |
– – – з 1 грудня до 31 березня |
0 |
0 |
– |
|
0807 11 00 90 |
– – – з 1 квітня до 30 листопада |
20 |
20 |
– |
|
0807 19 00 |
– – iншi: |
||||
0807 19 00 10 |
– – – з 1 грудня до 31 березня |
0 |
0 |
– |
|
0807 19 00 90 |
– – – з 1 квітня до 30 листопада |
20 |
20 |
– |
|
0807 20 00 00 |
– папая |
0 |
0 |
– |
|
0808 |
Яблука, грушi та айва, свiжi: |
||||
0808 10 |
– яблука: |
||||
0808 10 10 00 |
– – для сидру, насипом, з 16 вересня до 15 грудня |
10 |
10 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
0808 10 20 |
– – – сорти Голден Делiшес: |
||||
0808 10 20 10 |
– – – – з 1 грудня до 31 березня |
0 |
0 |
– |
|
0808 10 20 90 |
– – – – з 1 квітня до 30 листопада |
10 |
10 |
– |
|
0808 10 50 |
– – – сорти Граннi Смiт: |
||||
0808 10 50 10 |
– – – – з 1 грудня до 31 березня |
0 |
0 |
– |
|
0808 10 50 90 |
– – – – з 1 квітня до 30 листопада |
10 |
10 |
– |
|
0808 10 90 |
– – – iншi: |
||||
0808 10 90 10 |
– – – – з 1 грудня до 31 березня |
0 |
0 |
– |
|
0808 10 90 90 |
– – – – з 1 квітня до 30 листопада |
10 |
10 |
– |
|
0808 20 |
– грушi та айва: |
||||
– – грушi: |
|||||
0808 20 10 00 |
– – – для грушевого сидру, насипом, з 1 серпня до 31 грудня |
10 |
10 |
– |
|
0808 20 50 90 |
– – – – з 1 квітня до 30 листопада |
10 |
10 |
– |
|
0809 10 00 00 |
– абрикоси |
5 |
5 |
– |
|
0809 20 |
– вишнi та черешнi: |
||||
0809 20 05 00 |
– – вишня кисла (Рrunus cerasus) |
5 |
5 |
– |
|
0809 20 95 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
0809 30 |
– персики, включаючи нектарини: |
||||
0809 30 10 00 |
– – нектарини |
5 |
5 |
– |
|
0809 30 90 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
0809 40 |
– сливи та терен: |
||||
0809 40 05 00 |
– – сливи |
5 |
5 |
– |
|
0809 40 90 00 |
– – терен |
5 |
5 |
– |
|
0810 |
Iншi плоди, свiжi: |
||||
0810 10 00 00 |
– суницi та полуницi |
17 |
17 |
– |
|
0810 20 |
– малина, ожина, плоди шовковицi та гiбрид ожини з малиною (логанова ягода): |
||||
0810 20 10 00 |
– – малина |
20 |
20 |
– |
|
0810 20 90 00 |
– – iншi |
20 |
20 |
– |
Хлебные злаки
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1001 10 00 90 |
– – інша |
10 |
10 |
– |
|
1001 90 |
– iншi: |
||||
1001 90 10 00 |
– – полба для сiвби |
10 |
10 |
– |
|
– – інша полба, пшениця м”яка і сумiш пшениці та жита (меслин): |
|||||
1001 90 91 00 |
– – – насіннєві пшениця м”яка і сумiш пшениці та жита (меслин) |
0 |
0 |
– |
|
1001 90 99 00 |
– – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
1002 00 00 00 |
Жито |
20 |
20 |
– |
|
1003 00 |
Ячмінь: |
||||
1003 00 10 00 |
– насіннєвий |
5 |
5 |
– |
|
1003 00 90 00 |
– інший |
5 |
5 |
– |
|
1004 00 00 00 |
Овес |
5 |
5 |
– |
|
1005 90 00 00 |
– iнша |
10 |
10 |
– |
|
1008 10 00 00 |
– гречка |
20 |
20 |
– |
|
1008 20 00 00 |
– просо |
20 |
20 |
– |
|
1008 30 00 00 |
– насiння канаркової трави |
5 |
5 |
– |
|
1008 90 |
– iншi зернові культури: |
||||
1008 90 10 00 |
– – тритикале (пшенично-житнiй гiбрид) |
20 |
20 |
– |
|
1008 90 90 90 |
– – – iншi |
20 |
20 |
– |
Продукция мукомольно-крупяной промышленности; солод; крахмал; инулин; пшеничная клейковина
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1101 00 |
Борошно пшеничне або із суміші пшениці та жита (меслину): |
||||
– борошно пшеничне: |
|||||
1101 00 11 00 |
– – з твердої пшениці |
15 |
15 |
– |
|
1101 00 15 00 |
– – з м’якої пшеницi та полби |
15 |
15 |
– |
|
1101 00 90 00 |
– борошно із суміші пшениці та жита (меслину) |
15 |
15 |
– |
|
1102 |
Борошно із зерна інших зернових культур, крім пшеничного або із суміші пшениці та жита (меслину): |
||||
1102 10 00 00 |
– борошно житнє |
20 |
20 |
– |
|
1102 20 |
– борошно кукурудзяне: |
||||
1102 20 10 00 |
– – з вмістом жиру не більш як 1,5 мас.% |
20 |
20 |
– |
|
1102 20 90 00 |
– – інше |
20 |
20 |
– |
|
1102 30 00 00 |
– борошно рисове |
20 |
20 |
– |
|
1102 90 |
– iнше: |
||||
1102 90 10 00 |
– – борошно ячмінне |
20 |
20 |
– |
|
1102 90 30 00 |
– – борошно вівсяне |
20 |
20 |
– |
|
1102 90 90 00 |
– – iнше |
20 |
20 |
– |
|
1103 |
Крупи, крупка та гранули із зерна зернових культур: |
||||
– крупи та крупка: |
|||||
1103 11 |
– – з пшеницi: |
||||
1103 11 10 00 |
– – – з твердої пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1103 11 90 00 |
– – – м’якої пшеницi та полби |
20 |
20 |
– |
|
1103 13 |
– – з кукурудзи: |
||||
1103 13 10 00 |
– – – з вмiстом жиру не бiльш як 1,5 мас.% |
20 |
20 |
– |
|
1103 13 90 00 |
– – – iнша |
20 |
20 |
– |
|
1103 19 |
– – із зерна iнших зернових культур: |
||||
1103 19 10 00 |
– – – жита |
20 |
20 |
– |
|
1103 19 30 00 |
– – – ячменю |
20 |
20 |
– |
|
1103 19 40 00 |
– – – вівса |
20 |
20 |
– |
|
1103 19 50 00 |
– – – рису |
20 |
20 |
– |
|
1103 19 90 00 |
– – – iнших |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 |
– гранули: |
||||
1103 20 10 00 |
– – з жита |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 20 00 |
– – з ячменю |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 30 00 |
– – з вiвса |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 40 00 |
– – з кукурудзи |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 50 00 |
– – з рису |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 60 00 |
– – з пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1103 20 90 00 |
– – з інших зернових культур |
20 |
20 |
– |
|
1104 |
Зерно зернових культур, оброблене iншими способами (наприклад лущене, плющене, у вигляді пластiвців, обрушене, різане (ядро) або подрібнене), за винятком рису товарної позицiї 1006; зародки зерна зернових культур, цiлi, плющенi, у вигляді пластiвців або меленi: |
||||
– зерно, плющене або у виглядi пластiвцiв: |
|||||
1104 12 |
– – з вiвса: |
||||
1104 12 10 00 |
– – – плющене |
20 |
20 |
– |
|
1104 12 90 00 |
– – – у вигляді пластiвцiв |
10 |
10 |
– |
|
1104 19 |
– – з iнших зернових культур: |
||||
1104 19 10 00 |
– – – пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1104 19 30 00 |
– – – жита |
20 |
20 |
– |
|
1104 19 50 00 |
– – – кукурудзи |
20 |
20 |
– |
|
– – – з ячменю: |
|||||
1104 19 61 00 |
– – – – плющене |
20 |
20 |
– |
|
1104 19 69 00 |
– – – – у вигляді пластівців |
20 |
20 |
– |
|
– – – iнших: |
|||||
1104 19 91 00 |
– – – – пластiвцi з рису |
20 |
20 |
– |
|
1104 19 99 00 |
– – – – iншi |
10 |
10 |
– |
|
– iнше оброблене зерно (наприклад лущене, обрушене, різане (ядро) або подрібнене): |
|||||
1104 22 |
– – з вiвса: |
||||
1104 22 20 00 |
– – – лущене |
20 |
20 |
– |
|
1104 22 30 00 |
– – – лущене та різане або подрiбнене (“Grutze” або “grutten”) |
20 |
20 |
– |
|
1104 22 50 00 |
– – – обрушене |
20 |
20 |
– |
|
1104 22 90 00 |
– – – тiльки подрiбнене |
20 |
20 |
– |
|
1104 22 98 00 |
– – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
1104 23 |
– – з кукурудзи: |
||||
1104 23 10 00 |
– – – лущене, різане або нерізане, подрiбнене чи неподрiбнене |
20 |
20 |
– |
|
1104 23 30 00 |
– – – обрушене |
20 |
20 |
– |
|
1104 23 90 00 |
– – – тiльки подрiбнене |
20 |
20 |
– |
|
1104 23 99 00 |
– – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 |
– – з iнших зернових культур: |
||||
– – – ячменю: |
|||||
1104 29 01 00 |
– – – – лущене |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 03 00 |
– – – – лущене та різане або подрiбнене (“Grutze” або “grutten”) |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 05 00 |
– – – – обрушене |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 07 00 |
– – – – тiльки подрiбнене |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 09 00 |
– – – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
– – – iнше: |
|||||
– – – – лущене, різане (ядро) або нерізане, подрiбнене або неподрiбнене: |
|||||
1104 29 11 00 |
– – – – – пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 15 00 |
– – – – – жита |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 19 00 |
– – – – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
– – – – обрушене: |
|||||
1104 29 31 00 |
– – – – – пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 35 00 |
– – – – – жита |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 39 00 |
– – – – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
– – – – тiльки подрібнене: |
|||||
1104 29 51 00 |
– – – – – пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 55 00 |
– – – – – жита |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 59 00 |
– – – – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
– – – – iнше: |
|||||
1104 29 81 00 |
– – – – – пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 85 00 |
– – – – – жита |
20 |
20 |
– |
|
1104 29 89 00 |
– – – – – iнше |
20 |
20 |
– |
|
1104 30 |
– зародки зерна зернових культур, цiлi, плющенi, у виглядi пластiвцiв або меленi: |
||||
1104 30 10 00 |
– – пшеницi |
20 |
20 |
– |
|
1104 30 90 00 |
– – iнших зернових культур |
20 |
20 |
– |
|
1105 |
Борошно, крупи, порошок, пластiвцi, гранули з картоплі: |
||||
1105 10 00 00 |
– борошно, крупи та порошок |
20 |
20 |
– |
|
1105 20 00 00 |
– пластiвцi, гранули |
20 |
20 |
– |
|
1106 |
Борошно, крупи та порошок із сушених бобових овочiв товарної позицiї 0713, із саго або з коренеплодiв чи бульбоплодів товарної позицiї 0714 або продуктiв групи 08: |
||||
1106 10 00 00 |
– із сушених бобових овочiв товарної позицiї 0713 |
20 |
20 |
– |
|
1106 20 |
– із саго або з коренеплодiв чи бульбоплодів товарної позицiї 0714: |
||||
1106 20 10 00 |
– – денатурованi |
20 |
20 |
– |
|
1106 20 90 00 |
– – iншi |
20 |
20 |
– |
|
1106 30 |
– з продуктiв групи 08: |
||||
1106 30 10 00 |
– – з бананiв |
10 |
10 |
– |
|
1106 30 90 00 |
– – iншi |
10 |
10 |
– |
|
1107 |
Солод, обсмажений або необсмажений: |
||||
1107 10 |
– необсмажений: |
||||
– – з пшеницi: |
|||||
1107 10 11 00 |
– – – у виглядi борошна |
10 |
10 |
– |
|
1107 10 19 00 |
– – – iнший |
10 |
10 |
– |
|
– – iнший: |
|||||
1107 10 91 00 |
– – – у виглядi борошна |
10 |
10 |
– |
|
1107 10 99 00 |
– – – iнший |
10 |
10 |
– |
|
1107 20 00 00 |
– обсмажений |
10 |
10 |
– |
|
1108 |
Крохмалі; iнулiн: |
||||
– крохмалі: |
|||||
1108 11 00 00 |
– – пшеничний |
15 |
15 |
– |
|
1108 12 00 00 |
– – кукурудзяний |
10 |
10 |
– |
|
1108 13 00 00 |
– – картопляний |
15 |
15 |
– |
|
1108 14 00 00 |
– – манiоковий |
20 |
20 |
– |
|
1108 19 |
– – iнший: |
||||
1108 19 10 00 |
– – – з рису |
15 |
15 |
– |
|
1108 19 90 00 |
– – – iнший |
15 |
15 |
– |
|
1108 20 00 00 |
– iнулiн |
20 |
20 |
– |
|
1109 00 00 00 |
Клейковина пшенична, суха чи сира |
15 |
15 |
– |
Масличные семена и плоды; прочие семена, плоды и зерно; лекарственные растения и растения для технических целей; солома и фураж
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1205 10 90 00 |
– – інше |
0 |
0 |
– |
|
1205 90 00 90 |
– – інше |
0 |
0 |
– |
|
1206 00 91 00 |
– – лущене; у лушпинні сірого кольору та з бiлими смугами |
10 |
10 |
– |
|
1206 00 99 00 |
– – iнше |
10 |
10 |
– |
|
1207 |
Насiння та плоди iнших олiйних культур, подрiбненi або неподрiбненi: |
||||
1207 10 |
– горiхи та ядра пальм: |
||||
1207 10 10 00 |
– – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
1207 10 90 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1207 20 |
– насiння бавовнику: |
||||
1207 20 10 00 |
– – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
1207 20 90 00 |
– – iнше |
5 |
5 |
– |
|
1207 30 |
– насiння рицини: |
||||
1207 30 10 00 |
– – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
1207 30 90 00 |
– – iнше |
5 |
5 |
– |
|
1207 40 |
– насiння кунжуту: |
||||
1207 40 10 00 |
– – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
1207 40 90 00 |
– – iнше |
5 |
5 |
– |
|
1207 50 |
– насiння гiрчицi: |
||||
1207 50 10 00 |
– – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
1207 50 90 00 |
– – iнше |
5 |
5 |
– |
|
1207 60 |
– насiння сафлору: |
||||
1207 60 10 00 |
– – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
1207 60 90 00 |
– – iнше |
5 |
5 |
– |
|
1207 99 20 00 |
– – – для сiвби |
5 |
5 |
– |
|
– – – iншi: |
|||||
1207 99 91 00 |
– – – – насiння конопель |
5 |
5 |
– |
|
1207 99 98 00 |
– – – – iншi |
5 |
5 |
– |
|
1209 10 00 00 |
– насiння цукрових буряків |
5 |
5 |
– |
Жиры и масла животного или растительного происхождения и продукты их расщепления; готовые пищевые жиры; воски животного или растительного происхождения
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
1501 00 11 00 |
– – для промислового використання, крiм виробництва продуктiв харчування |
20 |
20 |
– |
|
1501 00 19 00 |
– – iншi |
20 |
20 |
– |
|
1501 00 90 00 |
– жир свiйської птицi |
20 |
20 |
– |
|
1502 00 10 90 |
– – інші |
12 |
12 |
– |
|
1502 00 90 00 |
– інші |
12 |
12 |
– |
|
1503 00 |
Лярд-стеарин, лярд-ойль, олеостеарин, олеомаргарин і тваринне масло, неемульгованi, незмiшанi, не приготовленi iншим чином: |
||||
– лярд-стеарин і олеостеарин: |
|||||
1503 00 11 00 |
– – для промислового використання |
20 |
20 |
– |
|
1503 00 19 00 |
– – інші |
20 |
20 |
– |
|
1503 00 30 00 |
– масло тваринне, для промислового використання, крiм виробництва продуктiв харчування |
20 |
20 |
– |
|
1503 00 90 00 |
– інші |
20 |
20 |
– |
|
1504 |
Жири і масла та їх фракцiї, з риби або морських ссавцiв, рафiнованi або нерафiнованi, але без змiни їх хiмiчного складу: |
||||
1504 10 |
– жири та їх фракцiї, з риб”ячої печiнки: |
||||
1504 10 10 00 |
– – з вмiстом вiтамiну А не більш як 2500 МО/г |
7 |
7 |
– |
|
– – інші: |
|||||
1504 10 91 00 |
– – – з палтуса |
7 |
7 |
– |
|
1504 10 99 00 |
– – – інші |
7 |
7 |
– |
|
1504 20 |
– жири і масла та їх фракцiї, з риби, крiм жирів з печiнки: |
||||
1504 20 10 00 |
– – твердої фракцiї |
7 |
7 |
– |
|
1504 20 90 00 |
– – інші |
7 |
7 |
– |
|
1504 30 |
– жири і масла та їх фракцiї, з морських ссавцiв: |
||||
1504 30 10 00 |
– – твердi фракцiї |
7 |
7 |
– |
|
1504 30 90 00 |
– – інші |
7 |
7 |
– |
|
1511 90 99 00 |
– – – інші |
0 |
0 |
– |
|
1512 |
Олiї соняшникова, сафлорова або бавовняна та їх фракцiї, рафiнованi або нерафiнованi, але без змiни їх хiмiчного складу: |
||||
– олiї соняшникова або сафлорова та їх фракцiї: |
|||||
1512 11 |
– – олiї сирі: |
||||
1512 11 10 00 |
– – – для технiчного або промислового використання, крiм виробництва продуктiв харчування |
8 |
8 |
– |
|
– – – інші: |
|||||
1512 11 91 00 |
– – – – соняшникова |
20 |
20 |
||
1512 19 90 10 |
– – – – соняшникові |
30 |
30 |
– |
|
1513 29 19 00 |
– – – – інші |
0 |
0 |
– |
|
1516 10 10 |
– – у первинних упаковках, масою нетто 1 кг або менше: |
||||
1516 10 10 10 |
– – – з морських ссавців |
10 |
10 |
– |
|
1516 10 10 90 |
– – – інші |
20 |
20 |
– |
|
1516 10 90 |
– – інші: |
||||
1516 10 90 10 |
– – – з морських ссавців |
10 |
10 |
– |
|
1516 10 90 90 |
– – – інші |
20 |
20 |
– |
|
1516 20 91 20 |
– – – – олія пальмова |
5 |
5 |
– |
|
– – – – олія пальмоядрова та її фракції рафіновані, вибілені, дезодоровані: |
|||||
1516 20 91 31 |
– – – – – олія пальмоядрова |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 91 32 |
– – – – – олеїн пальмоядровий |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 91 33 |
– – – – – стеарин пальмоядровий гідрогенізований |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 96 11 |
– – – – – – – в упаковці масою нетто не більше як 20 кг |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 96 15 |
– – – – – – – інша |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 98 21 |
– – – – – – – олія пальмоядрова рафінована, вибілена, дезодорована для технічного та промислового використання |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 98 22 |
– – – – – – – олеїн пальмоядровий рафінований, вибілений, дезодорований для технічного та промислового використання |
5 |
5 |
– |
|
1516 20 98 23 |
– – – – – – – стеарин пальмоядровий рафінований, вибілений, дезодорований для технічного та промислового використання |
5 |
5 |
– |
|
1517 10 10 00 |
– – з вмiстом молочних жирiв понад 10 мас.%, але не бiльш як 15 мас.% |
10 |
10 |
– |
|
1517 10 90 00 |
– – iнший |
10 |
10 |
– |
|
1517 90 |
– iншi: |
||||
1517 90 10 00 |
– – з вмiстом молочних жирiв понад 10 мас.%, але не бiльш як 15 мас.% |
15 |
15 |
– |
|
– – iншi: |
|||||
1517 90 91 00 |
– – – олiї нелеткі, рiдкі, змiшані |
15 |
15 |
– |
|
1517 90 93 00 |
– – – харчові сумiшi або продукти, що використовуються для змащування форм |
15 |
15 |
– |
|
1517 90 99 91 |
– – – – – для додання в тісто (шортенінги), замінники какао-масла, еквіваленти какао-масла, аналоги какао-масла для виробництва харчових продуктів |
5 |
5 |
– |
|
1518 00 95 00 |
– – – нехарчовi сумiшi та продукти з тваринних i рослинних жирів, масел i олій та їх фракцiй |
20 |
20 |
– |
|
1518 00 99 00 |
– – – iншi |
20 |
20 |
– |
|
1521 10 00 00 |
– воски рослиннi |
0 |
0 |
– |
Остатки и отходы пищевой промышленности; готовые корма для животных
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
2306 41 00 00 |
– – з насіння свиріпи або ріпаку з низьким вмістом ерукової кислоти |
5 |
5 |
– |
|
2306 49 00 00 |
– – інші |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 11 00 |
– – – – – без вмiсту молочних продуктiв або з вмiстом молочних продуктiв менш як 10 мас.% |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 13 00 |
– – – – – з вмiстом 10 мас.% або бiльше, але менш як 50 мас.% молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 15 00 |
– – – – – з вмiстом 50 мас.% або бiльше, але менш як 75 мас.% молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 19 00 |
– – – – – з вмiстом 75 мас.% або бiльше молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
– – – – з вмiстом понад 10 мас.%, але не бiльш як 30 мас.% крохмалю: |
|||||
2309 10 31 00 |
– – – – – без вмiсту молочних продуктiв або з вмiстом менш як 10 мас.% цих продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 33 00 |
– – – – – з вмiстом 10 мас.% або бiльше, але менш як 50 мас.% молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 39 00 |
– – – – – з вмiстом 50 мас.% або бiльше молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
– – – – з вмiстом понад 30 мас.% крохмалю: |
|||||
2309 10 51 00 |
– – – – – без вмiсту молочних продуктiв або з вмiстом менш як 10 мас.% цих продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 53 00 |
– – – – – з вмiстом 10 мас.% або бiльше, але менш як 50 мас.% молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 59 00 |
– – – – – з вмiстом 50 мас.% або бiльше молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 70 00 |
– – – без вмiсту крохмалю, глюкози або сиропу глюкози, мальтодекстрину або сиропу мальтодекстрину, але з вмiстом молочних продуктiв |
5 |
5 |
– |
|
2309 10 90 00 |
– – iншi |
5 |
5 |
– |
|
2309 90 99 10 |
– – – – – – попереднi сумiші (премікси) |
2 |
2 |
– |
Продолжение в следующих номерах “АгроСферы”