Головна Доповідь FAS USDA в Києві щодо прогнозу виробництва, споживання та торгівлі зерном...

    Доповідь FAS USDA в Києві щодо прогнозу виробництва, споживання та торгівлі зерном в Україні в 2018/19МР

    grain_65

    Для тих, хто працює в цей міжсвятковий час аналітики ProAgro Group надають можливість своїм клієнтам ознайомитись із повним текстом доповіді аграрного аташе FAS USDA в Україні.

    Доповідь FAS USDA в Києві щодо прогнозу виробництва, споживання та торгівлі зерном в Україні в 2018/19МР

    FAS USDA в Києві опублікував свою річну доповідь по оцінкам поточного ринку зерна в Україні та прогнозам на новий сезон. ЇЇ аналіз дає підстави стверджувати, що обсяги виробництва пшениці та ячменю в Україні у 2018/19МР будуть залишатися відносно стабільними, натомість очікується незначне збільшення виробництва кукурудзи та зменшення обсягів виробництва жита. В зв’язку з унікальними погодними умовами, а також змінами в агрополітиці України, отримання та реалізація цьогорічного врожаю може зіштовхнутись з певною невизначеністю на ринках. Україна залишатиметься активним експортером зерна на світові ринки через чорноморські порти, які є основними експортними воротами для зернотрейдерів регіону, водночас країна, як і раніше, зможе впливати на світові ціни дуже опосередковано.

    Слід зазначити, що в 2018 році простежується дуже різкий перехід між зимовими та літніми сезонами, що для фермерів є вкрай негативним фактором, оскільки призводить до обмеженого терміну сівби ярих культур. Нинішній прогноз американських аналітиків на 2018/19МР ґрунтується на припущенні, що українські фермери матимуть достатньо часу для 100-відсоткового сіву на запланованих посівних площах ярого клину.

    Надеемся, что представленные в еженедельнике ProAgro Analytics №17 (828) материалы станут для Вас не только важным инструментом анализа текущего состояния рынка, но и помогут в стратегическом планировании Вашего бизнеса.

    Перегляди: 0