Група 04
Молоко та молочні продукти; яйця птиці; натуральний мед; їстівні продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені
Примітки:
- Термін “молоко” означає незбиране молоко або повністю чи частково знежирене молоко.
- У товарній позиції 0405:
(a) термін “вершкове масло” означає натуральне вершкове масло, сироваткове чи рекомбіноване (відновлене) вершкове масло (свіже, солоне або згіркле, у тому числі консервоване вершкове масло), виготовлене виключно з молока, з вмістом молочного жиру 80 мас. % або більше, але не більш як 95 мас. %, з максимальним вмістом сухого знежиреного молочного залишку 2 мас. % і з максимальним вмістом води 16 мас. %. Вершкове масло не містить доданих емульгаторів, але може містити хлорид натрію, харчові барвники, нейтралізувальні солі та нешкідливі культури молочнокислих бактерій;
(b) термін “молочні пасти” означає здатні намащуватися емульсії типу “вода в маслі”, що містять молочний жир як єдиний жир у продукті в кількості 39 мас. % або більше, але менш як 80 мас. %.
- Продукти, одержані шляхом концентрування молочної сироватки з доданням молока чи молочного жиру, класифікуються як сири в товарній позиції 0406 за умови, що вони мають такі три характеристики:
(a) вміст молочного жиру в перерахунку на суху речовину – 5 мас. % чи більше;
(b) вміст сухої речовини – не менш як 70 мас. %, але не більш як 85 мас. %; та
(c) сформовані або здатні формуватися.
- Ця група не включає:
(a) продукти, одержані з молочної сироватки, які містять понад 95 мас. % лактози, вираженої як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину (товарна позиція 1702); або
(b) альбуміни (включаючи концентрати двох або більше білків молочної сироватки, що містять понад 80 мас. % білків молочної сироватки у перерахунку на суху речовину) (товарна позиція 3502) або глобуліни (товарна позиція 3504).
Примітки до товарних підпозицій:
- У товарній підпозиції 0404 10 термін “видозмінена молочна сироватка” означає продукти, що складаються з компонентів сироватки, тобто сироватку з повністю або частково вилученими лактозою, білками чи мінеральними речовинами, сироватку, до якої додані натуральні компоненти молочної сироватки, а також продукти, одержані шляхом змішування натуральних компонентів молочної сироватки.
- У товарній підпозиції 0405 10 термін “вершкове масло” не означає дегідроване вершкове масло або топлене масло (товарна підпозиція 0405 90).
Додаткові примітки:
- Ставка мита, що застосовується до сумішей, які входять до товарних позицій 0401 – 0406, повинна бути такою:
(a) до сумішей, в яких один з компонентів становить не менш як 90 мас. %, застосовується та ж ставка мита, що і до цього компонента;
(b) до інших сумішей – ставка мита, яка застосовується до того компонента, що має найвищу ставку імпортного мита.
Код |
Назва |
Ставки мита, % |
Додаткові ОВО |
||
преференційна |
пільгова |
повна |
|||
0401 |
Молоко та вершки, незгущені та без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
0401 10 |
– з вмістом жирів не більш як 1 мас. %: |
|
|
|
|
0401 10 10 00 |
– – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 10 90 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0401 20 |
– з вмістом жирів понад 1 мас. %, але не більш як 6 мас. %: |
|
|
|
|
– – не більш як 3 мас. %: |
|
|
|
|
|
0401 20 11 00 |
– – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 20 19 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – понад 3 мас. %: |
|
|
|
|
|
0401 20 91 00 |
– – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 20 99 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0401 40 |
– з вмістом жиру більш як 6 мас. %, але не більш як 10 мас. %: |
|
|
|
|
0401 40 10 00 |
– – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 40 90 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0401 50 |
– з вмістом жиру більш як 10 мас. %: |
|
|
|
|
– – не більш як 21 мас. %: |
|
|
|
|
|
0401 50 11 00 |
– – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 50 19 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – понад 21 мас. %, але не більш як 45 мас. %: |
|
|
|
|
|
0401 50 31 00 |
– – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 50 39 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – понад 45 мас. %: |
|
|
|
|
|
0401 50 91 00 |
– – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л |
|
10 |
10 |
– |
0401 50 99 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0402 |
Молоко та вершки, згущені та з доданням цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
0402 10 |
– у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом жирів не більш як 1,5 мас. %: |
|
|
|
|
– – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
|
0402 10 11 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 10 19 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – інші: |
|
|
|
|
|
0402 10 91 00 |
– – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 10 99 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом жирів понад 1,5 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 21 |
– – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
– – – з вмістом жирів не більш як 27 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 21 11 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 21 18 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – – з вмістом жирів понад 27 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 21 91 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 21 99 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0402 29 |
– – інші: |
|
|
|
|
– – – з вмістом жирів не більш як 27 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 29 11 00 |
– – – – молоко спеціального призначення, для немовлят, у герметичній упаковці, масою нетто не більш як 500 г, з вмістом жирів понад 10 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – інші: |
|
|
|
|
|
0402 29 15 00 |
– – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 29 19 00 |
– – – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – – з вмістом жирів понад 27 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 29 91 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 29 99 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– інші: |
|
|
|
|
|
0402 91 |
– – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
0402 91 10 00 |
– – – з вмістом жирів не більш як 8 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0402 91 30 00 |
– – – з вмістом жирів понад 8 мас. %, але не більш як 10 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – з вмістом жирів понад 10 мас. %, але не більш як 45 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 91 51 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 91 59 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – – з вмістом жирів понад 45 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 91 91 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 91 99 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0402 99 |
– – інші: |
|
|
|
|
0402 99 10 00 |
– – – з вмістом жирів не більш як 9,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – з вмістом жирів понад 9,5 мас. %, але не більш як 45 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 99 31 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 99 39 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – – з вмістом жирів понад 45 мас. %: |
|
|
|
|
|
0402 99 91 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг |
|
10 |
10 |
– |
0402 99 99 00 |
– – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0403 |
Маслянка, коагульовані молоко та вершки, йогурт, кефір та інші ферментовані або сквашені (бактеріальними заквасками) молоко та вершки, згущені або незгущені, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, ароматизовані чи неароматизовані, з доданням або без додання фруктів, горіхів чи какао: |
|
|
|
|
0403 10 |
– йогурт: |
|
|
|
|
|
– – неароматизований, без додання фруктів, горіхів або какао: |
|
|
|
|
– – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0403 10 11 00 |
– – – – не більш як 3 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 13 00 |
– – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 19 00 |
– – – – понад 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – інший, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0403 10 31 00 |
– – – – не більш як 3 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 33 00 |
– – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 39 00 |
– – – – понад 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – ароматизований або з доданням фруктів, горіхів або какао: |
|
|
|
|
|
– – – у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом молочних жирів: |
|
|
|
|
|
0403 10 51 00 |
– – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 53 00 |
– – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 59 00 |
– – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – інший, з вмістом молочних жирів: |
|
|
|
|
|
0403 10 91 00 |
– – – – не більш як 3 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 93 00 |
– – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 10 99 00 |
– – – – понад 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 |
– інші: |
|
|
|
|
– – неароматизовані, без додання фруктів, горіхів або какао: |
|
|
|
|
|
– – – у порошку, гранулах чи інших твердих видах: |
|
|
|
|
|
– – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0403 90 11 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 13 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 19 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – інші, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0403 90 31 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 33 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 39 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – інші: |
|
|
|
|
|
– – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0403 90 51 00 |
– – – – – не більш як 3 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 53 00 |
– – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 59 00 |
– – – – – понад 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – інші, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0403 90 61 00 |
– – – – – не більш як 3 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 63 00 |
– – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 69 00 |
– – – – – понад 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – ароматизовані або з доданням фруктів, горіхів або какао: |
|
|
|
|
|
– – – у порошку, гранулах або в інших твердих видах, з вмістом молочних жирів: |
|
|
|
|
|
0403 90 71 00 |
– – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 73 00 |
– – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 79 00 |
– – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – інші, з вмістом молочних жирів: |
|
|
|
|
|
0403 90 91 00 |
– – – – не більш як 3 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 93 00 |
– – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0403 90 99 00 |
– – – – понад 6 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 |
Молочна сироватка, згущена або незгущена, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин; продукти, що складаються з натуральних компонентів молока, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, в іншому місці не зазначені: |
|
|
|
|
0404 10 |
– молочна сироватка, видозмінена чи ні, згущена або незгущена, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
– – у порошку, гранулах чи іншому твердому вигляді: |
|
|
|
|
|
– – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38): |
|
|
|
|
|
– – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 02 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 04 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 06 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 12 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 14 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 16 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – інші, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38): |
|
|
|
|
|
– – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 26 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 28 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 32 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 34 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 36 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 38 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – інша: |
|
|
|
|
|
– – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин та з вмістом білків (вміст азоту х 6,38): |
|
|
|
|
|
– – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 48 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 52 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 54 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 56 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 58 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 62 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – інші, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38): |
|
|
|
|
|
– – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 72 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 74 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 76 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 10 78 00 |
– – – – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 82 00 |
– – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 10 84 00 |
– – – – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 90 |
– інші: |
|
|
|
|
– – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин та з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 90 21 00 |
– – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 90 23 00 |
– – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 90 29 00 |
– – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
– – інші, з вмістом жирів: |
|
|
|
|
|
0404 90 81 00 |
– – – не більш як 1,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 90 83 00 |
– – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0404 90 89 00 |
– – – понад 27 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0405 |
Масло вершкове та інші жири, вироблені з молока; молочні пасти: |
|
|
|
|
0405 10 |
– масло вершкове: |
|
|
|
|
– – з вмістом жирів не більш як 85 мас. %: |
|
|
|
|
|
– – – масло вершкове натуральне: |
|
|
|
|
|
0405 10 11 00 |
– – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг |
|
10 |
10 |
– |
0405 10 19 00 |
– – – – інше |
|
10 |
10 |
– |
0405 10 30 00 |
– – – вершкове масло рекомбіноване |
|
10 |
10 |
– |
0405 10 50 00 |
– – – вершкове масло сироваткове (підсирне) |
|
10 |
10 |
– |
0405 10 90 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0405 20 |
– молочні пасти: |
|
|
|
|
0405 20 10 00 |
– – з вмістом жиру понад 39 мас. %, але не більш як 60 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0405 20 30 00 |
– – з вмістом жиру понад 60 мас. %, але не більш як 75 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0405 20 90 00 |
– – з вмістом жиру понад 75 мас. %, але не більш як 80 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0405 90 |
– інші: |
|
|
|
|
0405 90 10 00 |
– – з вмістом жиру понад 99,3 мас. % і з вмістом води не більш як 0,5 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0405 90 90 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0406 |
Сири всіх видів і кисломолочний сир: |
|
|
|
|
0406 10 |
– свіжий сир (без визрівання), включаючи сир з молочної сироватки, і кисломолочний сир: |
|
|
|
|
0406 10 20 00 |
– – з вмістом жиру не більш як 40 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 10 80 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0406 20 |
– сири терті або в порошку, усіх сортів: |
|
|
|
|
0406 20 10 00 |
– – гларський сир з травами, так званий “шабцигер” (“Schabziger”), вироблений із збираного молока з доданням дрібно розтертих запашних трав |
|
10 |
10 |
– |
0406 20 90 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0406 30 |
– сири плавлені, крім тертих або в порошку: |
|
|
|
|
0406 30 10 00 |
– – під час виготовлення яких використовувалися тільки сири ементальський (Emmentaler), грюєр (Gruyre) та апензель (Appenzell) і які можуть бути з доданням гларського сиру з травами, так званого “шабцигера” (“Schabziger”); упаковані для роздрібної торгівлі, з вмістом жиру не більш як 56 мас. % у перерахунку на суху речовину |
|
10 |
10 |
– |
– – інші: |
|
|
|
|
|
– – – з вмістом жиру не більш як 36 мас. % і з вмістом жиру в сухій речовині: |
|
|
|
|
|
0406 30 31 00 |
– – – – не більш як 48 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 30 39 00 |
– – – – понад 48 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 30 90 00 |
– – – з вмістом жирів понад 36 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 40 |
– блакитні сири та інші сири, що містять прожилки, отримані внаслідок використання Penicillium roqueforti: |
|
|
|
|
0406 40 10 00 |
– – рокфор (Roquefort) |
|
10 |
10 |
– |
0406 40 50 00 |
– – горгонзола (Gorgonzola) |
|
10 |
10 |
– |
0406 40 90 00 |
– – інші |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 |
– інші сири: |
|
|
|
|
0406 90 01 00 |
– – для виробництва плавлених сирів |
|
10 |
10 |
– |
– – інші: |
|
|
|
|
|
0406 90 13 00 |
– – – ементальський (Emmentaler) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 15 00 |
– – – грюєр (Gruyre), збринц (Sbrinz) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 17 00 |
– – – бергкезе (Bergkse), апензель (Appenzell) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 18 00 |
– – – фрибурзький сир (Fromage fribourgeois), вашерен мон-дор (Vacherin Mont d”Or) і тет де муан (Tte de Moine) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 19 00 |
– – – гларський сир з травами, так званий “шабцигер” (“Schabziger”), виготовлений із збираного молока з доданням дрібно розтертих запашних трав |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 21 00 |
– – – чедер (Cheddar) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 23 00 |
– – – едем (Edam) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 25 00 |
– – – тильзит (Tilsit) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 27 00 |
– – – бутеркезе (Butterkse) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 29 00 |
– – – качкавал (Kashkaval) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 32 00 |
– – – фета (Feta) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 35 00 |
– – – кефалотирі (Kefalo-Tyri) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 37 00 |
– – – Фінляндія (Finlandia) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 39 00 |
– – – ярлсберг (Jarlsberg) |
|
10 |
10 |
– |
– – – інші: |
|
|
|
|
|
0406 90 50 00 |
– – – – сири з молока вівці чи молока буйволиці в місткостях з розсолом чи в бурдюках із шкури вівці чи кози |
|
10 |
10 |
– |
– – – – інші: |
|
|
|
|
|
– – – – – з вмістом жиру не більш як 40 мас. % із вмістом води в перерахунку на знежирену речовину: |
|
|
|
|
|
– – – – – – не більш як 47 мас. %: |
|
|
|
|
|
0406 90 61 00 |
– – – – – – – грана падано (Grana Padano), парміджіано реджіано (Parmigiano Reggiano) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 63 00 |
– – – – – – – фіоре сардо (Fiore Sardo), пекорино (Pecorino) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 69 00 |
– – – – – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
– – – – – – понад 47 мас. %, але не більш як 72 мас. %: |
|
|
|
|
|
0406 90 73 00 |
– – – – – – – проволоне (Provolone) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 75 00 |
– – – – – – – асіяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасіо (Montasio), рагузано (Ragusano) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 76 00 |
– – – – – – – данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фінбо (Fynbo), хаварті (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Sams) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 78 00 |
– – – – – – – гауда (Gouda) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 79 00 |
– – – – – – – есром (Esrom), італіко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжіо (Taleggio) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 81 00 |
– – – – – – – канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслідейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвійний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбі (Colby), монтерей (Monterey) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 82 00 |
– – – – – – – камамбер (Camembert) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 84 00 |
– – – – – – – брі (Brie) |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 85 00 |
– – – – – – – кефало-графієра (Kefalograviera), касері (Kasseri) |
|
10 |
10 |
– |
– – – – – – – інші сири, з вмістом води в перерахунку на знежирену речовину: |
|
|
|
|
|
0406 90 86 00 |
– – – – – – – – понад 47 мас. %, але не більш як 52 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 87 00 |
– – – – – – – – понад 52 мас. %, але не більш як 62 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 88 00 |
– – – – – – – – понад 62 мас. %, але не більш як 72 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 93 00 |
– – – – – – понад 72 мас. % |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 99 |
– – – – – інші: |
|
|
|
|
0406 90 99 10 |
– – – – – – сири з молока корів, у місткостях з розсолом |
|
10 |
10 |
– |
0406 90 99 90 |
– – – – – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0407 |
Яйця птахів у шкаралупі, свіжі, консервовані або варені: |
|
|
|
|
– запліднені яйця для інкубації: |
|
|
|
|
|
0407 11 00 00 |
– – кур домашніх (Gallus domesticus) |
|
5 |
5 |
шт |
0407 19 |
– – інші: |
|
|
|
|
– – – інших свійських птахів: |
|
|
|
|
|
0407 19 11 00 |
– – – – індичі чи гусячі |
|
12 |
12 |
шт |
0407 19 19 00 |
– – – – інші |
|
5 |
5 |
шт |
0407 19 90 00 |
– – – інші |
|
12 |
12 |
шт |
– яйця свіжі інші: |
|
|
|
|
|
0407 21 00 00 |
– – кур свійських (Gallus domesticus) |
|
12 |
12 |
тис. шт |
0407 29 |
– – інші: |
|
|
|
|
0407 29 10 00 |
– – – інших свійських птахів |
|
12 |
12 |
тис. шт |
0407 29 90 00 |
– – – інші |
|
12 |
12 |
шт |
0407 90 |
– інші: |
|
|
|
|
0407 90 10 00 |
– – інших свійських птахів |
|
12 |
12 |
тис. шт |
0407 90 90 00 |
– – інші |
|
12 |
12 |
шт |
0408 |
Яйця птиці без шкаралупи та яєчні жовтки, свіжі, сушені, варені у воді або на парі, формовані, морожені або консервовані іншим способом, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин: |
|
|
|
|
– яєчні жовтки: |
|
|
|
|
|
0408 11 |
– – сушені: |
|
|
|
|
0408 11 20 00 |
– – – непридатні для вживання |
|
10 |
10 |
– |
0408 11 80 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0408 19 |
– – інші: |
|
|
|
|
0408 19 20 00 |
– – – непридатні для вживання |
|
10 |
10 |
– |
– – – інші: |
|
|
|
|
|
0408 19 81 00 |
– – – – рідкі |
|
10 |
10 |
– |
0408 19 89 00 |
– – – – інші, включаючи морожені |
|
10 |
10 |
– |
– інші: |
|
|
|
|
|
0408 91 |
– – сушені: |
|
|
|
|
0408 91 20 00 |
– – – непридатні для вживання |
|
10 |
10 |
– |
0408 91 80 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0408 99 |
– – інші: |
|
|
|
|
0408 99 20 00 |
– – – непридатні для вживання |
|
10 |
10 |
– |
0408 99 80 00 |
– – – інші |
|
10 |
10 |
– |
0409 00 00 00 |
Мед натуральний |
|
13 |
13 |
– |
0410 00 00 00 |
Їстівні продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені |
|
20 |
20 |
– |