Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
10.20 Риба, ракоподібні та молюски, перероблені та консервовані
10.20.11 |
Філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або неперероблене на фарш), свіжі чи охолоджені |
|
|
10.20.11.00 |
Філе рибне та інше м”ясо риби без кісток, свіже чи охолоджене |
т |
м, р |
10.20.12 |
Печінка та молочко риби, свіжі чи охолоджені |
|
|
10.20.12.00 |
Печінка, ікра та молочко риби, свіжі чи охолоджені |
т |
м, р |
10.20.13 |
Риба заморожена |
|
|
10.20.13.30 |
Риба морська заморожена нерозібрана |
т |
м, р |
10.20.13.60 |
Риба прісноводна заморожена нерозібрана |
т |
м, р |
10.20.14 |
Філе рибне заморожене |
|
|
10.20.14.00 |
Філе рибне заморожене |
т |
м, р |
10.20.15 |
М’ясо риби заморожене (перероблене або неперероблене на фарш) |
|
|
10.20.15.00 |
М”ясо риби без кісток заморожене (крім філе) |
т |
м, р |
10.20.16 |
Печінка та молочко риби заморожені |
|
|
10.20.16.00 |
Печінка, ікра та молочко риби заморожені |
т |
р |
10.20.21 |
Філе рибне сушене, солене чи у розсолі, але некопчене |
|
|
10.20.21.00 |
Філе рибне в”ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) |
т |
м, р |
10.20.22 |
Печінка та молочко риби сушені, копчені, солені чи в розсолі; борошно дрібного і грубого помелу та гранули, з риби, харчові |
|
|
10.20.22.00 |
Рибні борошно, порошки та гранули, придатні для споживання людиною; печінка та ікра риби сушена, копчена, солона або у розсолі |
т |
р |
10.20.23 |
Риба сушена, солена чи несолена, або у розсолі |
|
|
10.20.23.50 |
Риба в”ялена, сушена, солона чи несолона; риба солона, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевців) |
т |
р |
10.20.23.50.10 |
Риба сушена і в’ялена |
т |
м, р |
10.20.23.50.20 |
Оселедці солоні |
т |
м, р |
10.20.23.50.30 |
Риба солона, крім оселедців |
т |
м, р |
10.20.24 |
Риба, у т.ч. філе, копчена |
т |
м, р (Σ) |
10.20.24.25 |
Лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (уключаючи філе лосося; крім риб’ячих голів, хвостів та черевців) |
т |
м, р |
10.20.24.55 |
Оселедець копчений (уключаючи філе оселедця; крім риб’ячих голів, хвостів та черевців) |
т |
р |
10.20.24.85 |
Риба копчена (уключаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевців) |
т |
м, р |
10.20.25 |
Риба, перероблена чи консервована в інший спосіб, крім готових страв із риби |
т |
м, р (Σ) |
10.20.25.10 |
Продукти готові й консерви з лосося, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
р |
10.20.25.20 |
Продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
м, р |
10.20.25.30 |
Продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
м, р |
10.20.25.40 |
Продукти готові й консерви з тунця, тунця смугастого, пеламіди атлантичної, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
р |
10.20.25.50 |
Продукти готові й консерви з скумбрії, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
р |
10.20.25.60 |
Продукти готові й консерви з анчоусів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
р |
10.20.25.70 |
Філе рибне (уключаючи рибні палички), у тісті або сухарях (крім готових страв із риби) |
т |
р |
10.20.25.80 |
Готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) |
т |
м, р |
10.20.25.90 |
Готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та готових страв із риби) |
т |
м, р |
10.20.26 |
Ікра та замінники ікри |
т |
м, р (Σ) |
10.20.26.30 |
Ікра осетрових риб |
т |
р |
10.20.26.60 |
Ікра інших риб |
т |
м, р |
10.20.31 |
Ракоподібні заморожені |
|
|
10.20.31.00 |
Ракоподібні заморожені, борошно, порошок і гранули з ракоподібних, придатні для вживання людиною |
т |
р |
10.20.32 |
Молюски заморожені, сушені, солені чи в розсолі, копчені |
|
|
10.20.32.00 |
Молюски (гребінці, мідії, каракатиці, кальмари та восьминоги) заморожені, сушені, солоні або в розсолі, копчені |
т |
р |
10.20.33 |
Безхребетні водні інші заморожені, сушені, солені чи в розсолі, копчені |
|
|
10.20.33.00 |
Безхребетні водні інші (смугастий венус, медузи, т. ін.), заморожені, сушені, солені чи в розсолі, копчені; борошно, порошок і гранули з водних безхребетних, що не є ракоподібними, придатні для вживання людиною, морожені, сушені, солоні або в розсолі, копчені |
т |
р |
10.20.34 |
Ракоподібні перероблені чи консервовані в інший спосіб; молюски та водні безхребетні інші, перероблені чи консервовані в інший спосіб |
|
|
10.20.34.00 |
Готові або консервовані ракоподібні, молюски та водні безхребетні інші (крім охолоджених, морожених, сушених, солоних або в розсолі; ракоподібних у шкарлупі, приготовлених на парі або зварених; крім готових продуктів і страв) |
т |
р |
10.20.41 |
Борошно дрібного і грубого помелу та гранули з риби, ракоподібних, молюсків чи водних безхребетних інших, нехарчові |
|
|
10.20.41.00 |
Борошно, порошок і гранули з риби, ракоподібних, молюсків чи водних безхребетних інших, непридатні для вживання людиною |
т |
м, р |
10.20.42 |
Продукти з риби, ракоподібних, молюсків чи водних безхребетних інших, нехарчові, інші |
|
|
10.20.42.00 |
Продукти з риби, ракоподібних, молюсків чи водних безхребетних інших (уключаючи відходи рибні; крім китового вусу, щетини китового вусу, коралів та подібних матеріалів, шкаралупи та кістки каракатиць, необроблених або грубо оброблених природних губок) нехарчові, інші |
т |
р |
10.20.42.50 |
Риб’ячі голови, хвости та черевця, інші придатні для споживання риб’ячі відходи: сушені, солені або в розсолі, копчені |
т |
р |
10.20.91 |
Послуги з копчення та інших способів консервування і приготування продуктів із риби |
|
|
10.20.99 |
Роботи, як частина виробництва риби, ракоподібних і молюсків, перероблених і консервованих, виконані підрядником |
|
|
10.2 |
Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків (уключає заморожування, сушіння, копчення, соління, консервування риби, ракоподібних і молюсків, виробництво свіжого й охолодженого рибного філе, ікри, штучної ікри, рибного борошна для годування тварин, перероблення морських водоростей; не включає виробництво риб”ячого жиру та масел з морських ссавців (10.41), виробництво готових заморожених рибних страв (10.85), виробництво заготовок для приготування супів (10.89), перероблення та консервування риби на борту риболовних суден) |