Головна 10.31-10.39. Картопля, фрукти та овочі i продукти з них

    10.31-10.39. Картопля, фрукти та овочі i продукти з них

    Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові

    Код

    Назва

    Одиниця вимірювання

    Періодич-ність

    1

    2

    3

    4

    10.31 Картопля перероблена та консервована

    10.31.11

    Картопля заморожена

     

     

    10.31.11.10

    Картопля сира або варена у воді чи на парі заморожена

    т

    р

    10.31.11.30

    Картопля приготовлена або консервована без оцту чи оцтової кислоти (уключаючи чіпси, повністю або частково обсмажені в олії, а потім заморожені) заморожена

    т

    м, р

    10.31.12

    Картопля сушена, ціла чи нарізана скибками, але не піддана подальшому переробленню

     

     

    10.31.12.00

    Картопля сушена, ціла чи нарізана скибочками, але не піддана подальшій обробці

    т

    м, р

    10.31.13

    Картопля сушена у вигляді борошна, крупки, пластівців, гранул і таблеток

     

     

    10.31.13.00

    Картопля сушена у вигляді борошна, крупи, пластівців і гранул

    т

    м, р

    10.31.14

    Картопля приготована чи консервована

    т

    м, р (Σ)

    10.31.14.30

    Картопля приготовлена чи консервована у вигляді борошна, крупи, пластівців (крім замороженої, сушеної, чіпсів, консервованої оцтом чи з оцтовою кислотою)

    т

    р

    10.31.14.60

    Картопля приготовлена чи консервована (уключаючи чіпси; крім замороженої, сушеної, консервованої оцтом чи з оцтовою кислотою, у вигляді борошна, крупи, пластівців)

    т

    м, р

    10.31.91

    Послуги з теплового та іншого перероблення картоплі та продуктів з картоплі

     

     

    10.31.99

    Роботи, як частина виробництва картоплі переробленої та консервованої, виконані підрядником

     

     

    10.32 Соки фруктові та овочеві

    10.32.11

    Сік томатний

     

     

    10.32.11.00

    Сік томатний

    тис.л

    м, р

    10.32.11.00.А

    Сік томатний

    т

    м, р

    10.32.12

    Сік апельсиновий

     

     

    10.32.12.10

    Сік апельсиновий неконцентрований заморожений

    т

    р

    10.32.12.20

    Сік апельсиновий неконцентрований (крім замороженого)

    тис.л

    м, р

    10.32.12.20.А

    Сік апельсиновий неконцентрований (крім замороженого)

    т

    м, р

    10.32.12.30

    Інші види апельсинового соку, н.в.і.у.

    тис.л

    р

    10.32.12.30.А

    Інші види апельсинового соку, н.в.і.у.

    т

    р

    10.32.13

    Сік грейпфрутовий

     

     

    10.32.13.00

    Сік грейпфрутовий

    тис.л

    м, р

    10.32.13.00.А

    Сік грейпфрутовий

    т

    м, р

    10.32.14

    Сік ананасовий

     

     

    10.32.14.00

    Сік ананасовий

    тис.л

    м, р

    10.32.14.00.А

    Сік ананасовий

    т

    м, р

    10.32.15

    Сік виноградний

     

     

    10.32.15.00

    Сік виноградний натуральний (уключаючи сусло)

    тис.л

    м, р

    10.32.15.00.А

    Сік виноградний натуральний (уключаючи сусло)

    т

    м, р

    10.32.16

    Сік яблучний

     

     

    10.32.16.00

    Сік яблучний

    тис.л

    м, р

    10.32.16.00.А

    Сік яблучний

    т

    м, р

    10.32.17

    Суміші соків фруктових та овочевих

     

     

    10.32.17.00

    Суміші соків фруктових та овочевих

    тис.л

    м, р

    10.32.17.00.А

    Суміші соків фруктових та овочевих

    т

    м, р

    10.32.19

    Соки фруктові та овочеві, інші

     

     

    10.32.19.10

    Сік якогось одного цитрусового фрукта (крім апельсина та грейпфрута) неконцентрований

    тис.л

    м, р

    10.32.19.10.А

    Сік якогось одного цитрусового фрукта (крім апельсина та грейпфрута) неконцентрований

    т

    м, р

    10.32.19.20

    Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного, виноградного та яблучного соків) неконцентрований

    тис.л

    м, р

    10.32.19.20.А

    Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного, виноградного та яблучного соків) неконцентрований

    т

    м, р

    10.32.19.30

    Соки фруктові та овочеві інші, н.в.і.у.

    тис.л

    м, р

    10.32.19.30.А

    Соки фруктові та овочеві інші, н.в.і.у.

    т

    м, р

    10.32.99

    Роботи, як частина виробництва соків фруктових та овочевих, виконані підрядником

     

     

    10.39 Фрукти та овочі, перероблені та консервовані в інший спосіб

    10.39.11

    Овочі та гриби, заморожені

     

     

    10.39.11.00

    Овочі та гриби, суміші овочів, свіжі або варені у воді чи на парі, заморожені (крім картоплі)

    т

    м, р

    10.39.12

    Овочі та гриби, консервовані для тимчасового зберігання, але не придатні для безпосереднього вживання в їжу

     

     

    10.39.12.00

    Овочі та гриби консервовані для тимчасового зберігання, оброблені двоокисом сірки як консервантом, у розсолі, сірчаній воді або в інших консервуючих розчинах, але непридатні для безпосереднього вживання в їжу

    т

    р

    10.39.13

    Овочі та гриби, сушені

    т

    м, р (Σ)

    10.39.13.30

    Цибуля ціла, порізана на шматочки, частини, розмелена на порошок, але не піддана подальшій обробці, сушена

    т

    р

    10.39.13.50

    Гриби та трюфелі цілі, порізані на шматочки, частини, розмелені на порошок, але не піддані подальшій обробці, сушені

    т

    р

    10.39.13.90

    Овочі сушені (крім картоплі, цибулі, грибів та трюфелів) та суміші з овочів, цілих, порізаних на шматочки (частини), розмелені на порошок, але не піддані подальшій обробці

    т

    р

    10.39.14

    Овочі та фрукти, нарізані та упаковані

    т

    р

    10.39.15

    Квасоля консервована без додання оцту чи оцтової кислоти, крім страв овочевих готових

     

     

    10.39.15.00

    Квасоля консервована без додання оцту чи оцтової кислоти (крім страв овочевих готових)

    т

    м, р

    10.39.16

    Горох консервований без додання оцту чи оцтової кислоти, крім страв овочевих готових

     

     

    10.39.16.00

    Горох консервований без додання оцту чи оцтової кислоти (крім страв овочевих готових)

    т

    м, р

    10.39.17

    Овочі інші (крім картоплі), консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти, крім страв овочевих готових

    т

    м, р (Σ)

    10.39.17.10

    Томати консервовані, цілі або шматочками (крім страв овочевих готових та томатів, консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    р

    10.39.17.21

    Пюре та паста томатні неконцентровані

    т

    р

    10.39.17.25

    Пюре та паста томатні концентровані

    т

    м, р

    10.39.17.30

    Гриби і трюфелі консервовані або оброблені (крім страв овочевих готових та грибів і трюфелів сушених, заморожених або консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    р

    10.39.17.40

    Овочі й суміші овочів заморожені (крім страв овочевих готових, овочів і сумішей овочів свіжих або зварених у воді чи на парі, або консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    р

    10.39.17.50

    Капуста квашена консервована (крім страв овочевих готових та квашеної капусти сушеної, замороженої або консервованої з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    р

    10.39.17.60

    Спаржа консервована (крім страв овочевих готових та спаржі сушеної, замороженої або консервованої з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    р

    10.39.17.70

    Маслини консервовані або оброблені (крім страв овочевих готових та маслин сушених, заморожених або консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    р

    10.39.17.80

    Кукурудза цукрова консервована або оброблена (крім страв овочевих готових та цукрової кукурудзи сушеної, замороженої або консервованої з доданням оцту чи оцтової кислоти)

    т

    м, р

    10.39.17.90

    Овочі й суміші овочів, н.в.і.у. (крім страв овочевих готових та заморожених овочів і сумішей овочів)

    т

    м, р

    10.39.18

    Овочі (крім картоплі), фрукти, горіхи, гриби та інші їстівні частини рослин, приготовані чи консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти

     

     

    10.39.18.00

    Овочі (крім картоплі), фрукти, горіхи, гриби та інші їстівні частини рослин, приготовлені чи консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти

    т

    м, р

    10.39.21

    Плоди та горіхи не піддані чи піддані тепловому обробленню, заморожені

     

     

    10.39.21.00

    Плоди та горіхи, свіжі або варені на парі чи у воді, заморожені

    т

    м, р

    10.39.22

    Джеми, желе фруктові, пюре та пасти фруктові чи горіхові

    т

    м, р (Σ)

    10.39.22.30

    Джем, мармелад, пюре, паста, желе з цитрусових, піддані тепловому обробленню (крім продуктів гомогенізованих)

    т

    р

    10.39.22.90

    Джем, мармелад, пюре, желе, конфітюри, повидло, варення, з інших плодів і горіхів, піддані тепловому обробленню (крім продуктів гомогенізованих)

    т

    м, р

    10.39.23

    Горіхи, арахіс та насіння, смажені, солені чи приготовані в інший спосіб

    т

    м, р (Σ)

    10.39.23.30

    Арахіс (уключаючи арахісове масло) смажений, солоний чи приготований в інший спосіб

    т

    м, р

    10.39.23.90

    Горіхи (крім арахісу); інше насіння та суміші, смажені, солені чи приготовані в інший спосіб

    т

    м, р

    10.39.24

    Плоди та горіхи, консервовані для тимчасового зберігання, але не придатні для безпосереднього вживання в їжу

     

     

    10.39.24.10

    Шкірки цитрусових або динь (включаючи шкірки кавунів), свіжі, заморожені, сушені або консервовані для тимчасового зберігання в розсолі, сірчаній воді або інших консервуючих розчинах

    т

    р

    10.39.24.30

    Плоди та горіхи інші, консервовані для тимчасового зберігання, оброблені двоокисом сірки як консервантом, у розсолі, сірчаній воді або в інших консервуючих розчинах, але непридатні для безпосереднього вживання в їжу

    т

    р

    10.39.25

    Плоди приготовані чи консервовані, інші

     

     

    10.39.25.10

    Виноград сушений (ізюм)

    т

    р

    10.39.25.20

    Фрукти сушені (крім бананів, фініків, фіг, ананасів, авокадо, гуави, манго, мангустину, плодів цитрусових та винограду); суміші горіхів або фруктів сушених

    т

    р

    10.39.25.50

    Фрукти, приготовлені чи консервовані, н.в.і.у. (крім мюслі)

    т

    м, р

    10.39.30

    Матеріали та відходи перероблення овочів і фруктів, залишки та побічні продукти перероблення овочів і фруктів

     

     

    10.39.30.00

    Продукти та відходи рослинні побічні для годування тварин, н.в.і.у.

    т

    р

    10.39.91

    Послуги з теплового та іншого перероблення фруктів та овочів

     

     

    10.39.91.00

    Послуги з теплової обробки та інших способів підготовки фруктів та овочів для консервування

    (згущення і т. ін.)

    тис.грн

    р

    10.39.99

    Роботи, як частина виробництва фруктів та овочів, перероблених і консервованих в інший спосіб, виконані підрядником

     

     

     

    10.3

    Перероблення та консервування фруктів і овочів (уключає перероблення та консервування картоплі (у т. ч. сушена картопля у вигляді борошна, крупки, пластівців тощо, чіпси), виробництво фруктових і овочевих соків та концентратів, інші види перероблення та консервування фруктів і овочів; не включає виробництво глазурованих у цукрі фруктів та горіхів (10.82), готових овочевих страв (10.85), консервів для малюків (10.86))

    Перегляди: 0