Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
10.81 Цукор
10.81.11 |
Цукор-сирець тростинний чи буряковий у твердій формі |
|
|
10.81.11.00 |
Цукор-сирець тростинний чи буряковий у твердій формі без ароматичних добавок і барвників |
т |
р |
10.81.12 |
Цукор тростинний чи буряковий рафінований та сахароза хімічно чиста, у твердій формі, без вмісту смакоароматичних добавок чи барвників |
|
|
10.81.12.30 |
Цукор білий рафінований тростинний чи буряковий у твердій формі |
т |
р |
10.81.12.30.10 |
Цукор білий кристалічний |
т |
м, р |
10.81.12.30.11 |
Цукор білий кристалічний тростинний |
т |
м, р |
10.81.12.30.12 |
Цукор білий кристалічний буряковий |
т |
м, р |
10.81.12.90 |
Цукор рафінований тростинний чи буряковий у твердій формі (крім білого цукру) |
т |
р |
10.81.13 |
Цукор тростинний чи буряковий рафінований із вмістом смакоароматичних добавок чи барвників; цукор кленовий і сироп кленовий |
|
|
10.81.13.00 |
Цукор рафінований тростинний чи буряковий з доданням ароматичних добавок і барвників; цукор кленовий і сироп кленовий |
т |
р |
10.81.14 |
Меляса (патока) |
|
|
10.81.14.30 |
Меляса (патока) тростинна |
т |
р |
10.81.14.50 |
Меляса (патока), отримана при екстракції або рафінуванні цукру (крім тростинної) |
т |
м, р |
10.81.20 |
Жом буряковий, багаса та відходи виробництва цукру інші |
|
|
10.81.20.00 |
Жом буряковий, багаса (жом тростини цукрової), інші відходи цукрового виробництва (уключаючи дефекаціонний осад та залишки від роботи фільтраційного пресу) |
т |
м, р |
10.81.99 |
Роботи, як частина виробництва цукру, виконані підрядником |
|
|
10.81 |
Виробництво цукру (уключає також виробництво кленового сиропу та кленового цукру, одержування меляси, бурякового жому та інші відходи виробництва цукру; не включає виробництво глюкози, сиропу глюкози, мальтози (10.62)) |