Головна 10.81. Цукор

    10.81. Цукор

    Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові

    Код

    Назва

    Одиниця вимірювання

    Періодич-ність

    1

    2

    3

    4

    10.81 Цукор 

    10.81.11

    Цукор-сирець тростинний чи буряковий у твердій формі

     

     

    10.81.11.00

    Цукор-сирець тростинний чи буряковий у твердій формі без ароматичних добавок і барвників

    т

    р

    10.81.12

    Цукор тростинний чи буряковий рафінований та сахароза хімічно чиста, у твердій формі, без вмісту смакоароматичних добавок чи барвників

     

     

    10.81.12.30

    Цукор білий рафінований тростинний чи буряковий у твердій формі

    т

    р

    10.81.12.30.10

    Цукор білий кристалічний

    т

    м, р

    10.81.12.30.11

    Цукор білий  кристалічний тростинний

    т

    м, р

    10.81.12.30.12

    Цукор білий  кристалічний буряковий

    т

    м, р

    10.81.12.90

    Цукор рафінований тростинний чи буряковий у твердій формі (крім білого цукру)

    т

    р

    10.81.13

    Цукор тростинний чи буряковий рафінований із вмістом смакоароматичних добавок чи барвників; цукор кленовий і сироп кленовий

     

     

    10.81.13.00

    Цукор рафінований тростинний чи буряковий з доданням ароматичних добавок і барвників; цукор кленовий і сироп кленовий

    т

    р

    10.81.14

    Меляса (патока)

     

     

    10.81.14.30

    Меляса (патока) тростинна

    т

    р

    10.81.14.50

    Меляса (патока), отримана при екстракції або рафінуванні цукру (крім тростинної)

    т

    м, р

    10.81.20

    Жом буряковий, багаса та відходи виробництва цукру інші

     

     

    10.81.20.00

    Жом буряковий, багаса (жом тростини цукрової), інші відходи цукрового виробництва (уключаючи дефекаціонний осад та залишки від роботи фільтраційного пресу)

    т

    м, р

    10.81.99

    Роботи, як частина виробництва цукру, виконані підрядником

     

     

     

    10.81

    Виробництво цукру (уключає також виробництво кленового сиропу та кленового цукру, одержування меляси, бурякового жому та інші відходи виробництва цукру; не включає виробництво глюкози, сиропу глюкози, мальтози (10.62))

    Перегляди: 0