Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
10.89 Продукти харчові інші, н.в.і.у.
10.89.11 |
Супи, бульйони та заготовки для їх приготування |
|
|
10.89.11.00 |
Супи, бульйони готові та заготовки для їх приготування |
т |
м, р |
10.89.12 |
Яйця без шкаралупи, яєчні жовтки, свіжі чи консервовані; яйця у шкаралупі консервовані чи піддані тепловому обробленню; альбумін яєчний |
|
|
10.89.12.30 |
Продукти яєчні свіжі, сушені, зварені на парі або в кипячій воді, із заданою формою, морожені чи консервовані в інший спосіб (крім альбуміну яєчного) |
т |
м, р |
10.89.12.50 |
Альбумін яєчний |
т |
р |
10.89.13 |
Дріжджі (активні чи неактивні); мікроорганізми одноклітинні інші мертві; порошок пекарський готовий |
т |
м, р (Σ) |
10.89.13.34 |
Дріжджі пекарські |
т |
м, р |
10.89.13.39 |
Дріжджі активні (крім пекарських) |
т |
р |
10.89.13.50 |
Дріжджі неактивні; мікроорганізми одноклітинні мертві інші |
т |
р |
10.89.13.70 |
Порошки готові пекарські |
т |
р |
10.89.14 |
Екстракти та соки з м’яса, риби та водних безхребетних |
|
|
10.89.14.00 |
Екстракти та соки з м”яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водних безхребетних |
т |
р |
10.89.15 |
Соки та екстракти рослинні; речовини пептинові; клеї та згущувачі рослинні |
т |
р |
10.89.19 |
Продукти харчові різноманітні, н.в.і.у. |
|
|
10.89.19.10 |
Карамель |
т |
р |
10.89.19.25 |
Екстракт солоду |
т |
р |
10.89.19.30 |
Продукти харчові з борошна дрібного і грубого помелу, крохмалю і т. ін. |
т |
м, р |
10.89.19.35 |
Концентрати білкові (протеїнові) та сиропи цукрові ароматизовані або з доданням барвників |
т |
р |
10.89.19.40 |
Продукти харчові готові інші, н.в.і.у. |
т |
р |
10.89.19.40.10 |
Спреди та суміші жирові, що містять масову частку загального жиру від 50% до 85%, у тому числі молочного жиру в жировій фазі не менше ніж 25% |
т |
м, р |
10.89.19.40.20 |
Продукти молоковмісні, н.в.і.у. |
т |
м, р |
10.89.19.40.21 |
Продукти молоковмісні сирні кисломолочні |
т |
р |
10.89.19.40.22 |
Продукти молоковмісні сирні інші (тверді, м’які, розсільні, плавлені тощо) |
т |
р |
10.89.19.40.23 |
Продукти згущені молоковмісні |
т |
р |
10.89.99 |
Роботи, як частина виробництва продуктів харчових інших, н.в.і.у., виконані підрядником |
|
|
10.89 |
Виробництво інших харчових продуктів, н. в. і. у. (уключає виробництво супів і бульйонів та заготовки для їх приготування, штучного меду та карамелі, дріжджів, яєчних продуктів (альбуміну, порошку), екстрактів і соків з м”яса, риби та водних безхребетних, екстрактів солоду, спредів і сумішей молочного та рослинного жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25 %; не включає виробництво замороженої піци (10.85), маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25 % (10.42)) |