Головна 10.89. Продукти харчові інші, дріжджі, продукти молоковмісні

    10.89. Продукти харчові інші, дріжджі, продукти молоковмісні

    Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові

    Код

    Назва

    Одиниця вимірювання

    Періодич-ність

    1

    2

    3

    4

    10.89 Продукти харчові інші, н.в.і.у. 

    10.89.11

    Супи, бульйони та заготовки для їх приготування

     

     

    10.89.11.00

    Супи, бульйони готові та заготовки для їх приготування

    т

    м, р

    10.89.12

    Яйця без шкаралупи, яєчні жовтки, свіжі чи консервовані; яйця у шкаралупі консервовані чи піддані тепловому обробленню; альбумін яєчний

     

     

    10.89.12.30

    Продукти яєчні свіжі, сушені, зварені на парі або в кипячій воді, із заданою формою, морожені чи консервовані в інший спосіб (крім альбуміну яєчного)

    т

    м, р

    10.89.12.50

    Альбумін яєчний

    т

    р

    10.89.13

    Дріжджі (активні чи неактивні); мікроорганізми одноклітинні інші мертві; порошок пекарський готовий

    т

    м, р (Σ)

    10.89.13.34

    Дріжджі пекарські

    т

    м, р

    10.89.13.39

    Дріжджі активні (крім пекарських)

    т

    р

    10.89.13.50

    Дріжджі неактивні; мікроорганізми одноклітинні мертві інші

    т

    р

    10.89.13.70

    Порошки готові пекарські

    т

    р

    10.89.14

    Екстракти та соки з м’яса, риби та водних безхребетних

     

     

    10.89.14.00

    Екстракти та соки з м”яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водних безхребетних

    т

    р

    10.89.15

    Соки та екстракти рослинні; речовини пептинові; клеї та згущувачі рослинні

    т

    р

    10.89.19

    Продукти харчові різноманітні, н.в.і.у.

     

     

    10.89.19.10

    Карамель

    т

    р

    10.89.19.25

    Екстракт солоду

    т

    р

    10.89.19.30

    Продукти харчові з борошна дрібного і грубого помелу, крохмалю і т. ін.

    т

    м, р

    10.89.19.35

    Концентрати білкові (протеїнові) та сиропи цукрові ароматизовані або з доданням барвників

    т

    р

    10.89.19.40

    Продукти харчові готові інші, н.в.і.у.

    т

    р

    10.89.19.40.10

    Спреди та суміші жирові, що містять масову частку загального жиру від 50% до 85%, у тому числі молочного жиру в жировій фазі не менше ніж 25%

    т

    м, р

    10.89.19.40.20

    Продукти молоковмісні, н.в.і.у.

    т

    м, р

    10.89.19.40.21

    Продукти молоковмісні сирні кисломолочні

    т

    р

    10.89.19.40.22

    Продукти молоковмісні сирні інші (тверді, м’які, розсільні, плавлені тощо)

    т

    р

    10.89.19.40.23

    Продукти згущені молоковмісні

    т

    р

    10.89.99

    Роботи, як частина виробництва продуктів харчових інших, н.в.і.у., виконані підрядником

     

     

     

    10.89

    Виробництво інших харчових продуктів, н. в. і. у. (уключає виробництво супів і бульйонів та заготовки для їх приготування, штучного меду та карамелі, дріжджів, яєчних продуктів (альбуміну, порошку), екстрактів і соків з м”яса, риби та водних безхребетних, екстрактів солоду, спредів і сумішей молочного та рослинного жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25 %; не включає виробництво замороженої піци (10.85), маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25 % (10.42))

    Перегляди: 0