Головна 11.01-11.04. Напої алкогольні, вино

    11.01-11.04. Напої алкогольні, вино

    Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 11. Напої

    Код

    Назва

    Одиниця вимірювання

    Періодич-ність

    1

    2

    3

    4

    11.01 Напої алкогольні дистильовані 

    11.01.10

    Напої алкогольні дистильовані

     

     

    11.01.10.20

    Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду

    л чист. спирт

    м, р

    11.01.10.20.А

    Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду

    тис.дал

    р

    11.01.10.20.10

    Коньяк, бренді

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.20.10.А

    Коньяк, бренді

    тис.дал

    м, р

    11.01.10.20.11

    Коньяк

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.20.11.А

    Коньяк

    тис.дал

    м, р

    11.01.10.20.30

    Спирти коньячні

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.20.30.A

    Спирти коньячні

    тис.дал

    р

    11.01.10.30

    Віскі

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.30.А

    Віскі

    тис.дал

    р

    11.01.10.40

    Ром та інші спирти, отримані дистилюванням зброджених продуктів тростини цукрової

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.40.А

    Ром та інші спирти, отримані дистилюванням зброджених продуктів тростини цукрової

    тис.дал

    р

    11.01.10.50

    Джин та ялівцева настоянка

    л чист.

    р

    11.01.10.50.А

    Джин та ялівцева настоянка

    тис.дал

    р

    11.01.10.63

    Горілка з вмістом спирту не більше 45,4 %

    л чист. спирт

    м, р

    11.01.10.63.А

    Горілка з вмістом спирту не більше 45,4 %

    тис.дал

    м, р

    11.01.10.65

    Спирти дистильовані із фруктів (крім лікерів, джину, ялівцевої настоянки; вина виноградного або з вичавок винограду)

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.65.А

    Спирти дистильовані із фруктів (крім лікерів, джину, ялівцевої настоянки; вина виноградного або з вичавок винограду)

    тис.дал

    р

    11.01.10.70

    Спирт етиловий неденатурований з вмістом спирту не більше 80 об.%

    л чист. спирт

    р

    11.01.10.70.А

    Спирт етиловий неденатурований з вмістом спирту не більше 80 об.%

    тис.дал

    р

    11.01.10.80

    Лікери та інші спиртні напої (крім спиртів дистильованих з вина виноградного, вичавок винограду або фруктів; віскі, рому, тафії, джину, ялівцевої настоянки, спиртів дистильованих із фруктів)

    л чист. спирт

    м, р

    11.01.10.80.А

    Лікери та інші спиртні напої (крім спиртів дистильованих з вина виноградного, вичавок винограду або фруктів; віскі, рому, тафії, джину, ялівцевої настоянки, спиртів дистильованих із фруктів)

    тис.дал

    м, р

    11.01.10.80.10

    Слабоалкогольні напої міцністю від 1,2% до 8,5%

    л чист. спирт

    м, р

    11.01.10.80.10.А

    Слабоалкогольні напої міцністю від 1,2% до 8,5%

    тис.дал

    м, р

    11.01.99

    Роботи, як частина виробництва напоїв алкогольних дистильованих, виконані підрядником

     

     

    11.02 Вина виноградні

    11.02.11

    Вина ігристі зі свіжого винограду

     

     

    11.02.11.30

    Вино “Шампанське”

    тис.дал

     

    11.02.11.90

    Вино ігристе із свіжого винограду (крім вина “Шампанське”)

    тис.дал

    м, р

    11.02.11.90.10

    Вино ігристе “Шампанське України”

    тис.дал

    м, р

    11.02.12

    Вина зі свіжого винограду, крім вин ігристих; сусло виноградне

     

     

    11.02.12.11

    Вино біле із захищеним позначенням походження

    тис.дал

    м, р

    11.02.12.15

    Вино та виноградне сусло, бродіння якого зупинене шляхом додання спирту, газоване з тиском вуглекислого газу в розчині не менше 1, але менше 3 бар при температурі 20°С (крім ігристого вина)

    тис.дал

    р

    11.02.12.15.10

    Вино газоване з тиском вуглекислого газу в розчині не менше 1, але менше 3 бар при температурі 20°С (крім ігристого вина)

    тис.дал

    м, р

    11.02.12.17

    Вино та виноградне сусло, бродіння якого зупинене шляхом додання спирту, із захищеним позначенням походження, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім білого вина та ігристого вина)

    тис.дал

    р

    11.02.12.17.10

    Вино із захищеним позначенням походження, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім білого вина та ігристого вина)

    тис.дал

    м, р

    11.02.12.20

    Вино та виноградне сусло, бродіння якого зупинене шляхом додання спирту, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім газованого, ігристого та вина із захищеним позначенням походження)

    тис.дал

    р

    11.02.12.20.10

    Вино, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім газованого, ігристого, та вина із захищеним позначенням походження)

    тис.дал

    м, р

    11.02.12.31

    Вино з концентрацією спирту більше 15% (Портвейн, Мадера, Херес та інші)

    тис.дал

    м, р

    11.02.12.50

    Виноградне сусло (крім виноградного сусла, бродіння якого зупинене шляхом додавання спирту)

    тис.дал

    м, р

    11.02.20

    Осад винний; камінь винний

     

     

    11.02.99

    Роботи, як частина виробництва вин виноградних, виконані підрядником

     

     

    11.03 Сидр і вина плодово-ягідні інші 

    11.03.10

    Напої ферментовані інші (сидр яблучний, сидр грушевий (пері), медовуха); напої змішані, що містять алкоголь

     

     

    11.03.10.00

    Напої ферментовані та їх суміші, уключаючи, з напоями безалкогольними (сидр яблучний, сидр грушевий, напій медовий; крім солодового пива, виноградного вина ароматизованого рослинними та ароматичними речовинами)

    тис.дал

    м, р

    11.03.99

    Роботи, як частина виробництва сидру та вин плодово-ягідних інших, виконані підрядником

     

     

    11.04 Напої недистильовані інші, отримані зброджуванням 

    11.04.10

    Вермут та вина ароматизовані інші зі свіжого винограду

     

     

    11.04.10.00

    Вермут та вина ароматизовані рослинними та ароматичними речовинами інші, зі свіжого винограду

    тис.дал

    м, р

    11.04.99

    Роботи, як частина виробництва напоїв недистильованих інших, отриманих зброджуванням, виконані підрядником

     

     

     

    11.01

    Дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв (уключає виробництво дистильованих питних алкогольних напоїв (горілки, лікерів, коньяку, джину тощо), етилового спирту з вмістом спирту менше 80 об. %, змішування дистильованих спиртів, виробництво нейтральних спиртів; не включає виробництво синтетичного етилового спирту й етилового спирту з ферментованих матеріалів (20.1), розлив у пляшки та етикетування)

    11.02

    Виробництво виноградних вин (уключає виробництво вин, ігристих вин, вин із концентрованого виноградного сусла, змішування вин, виробництво безалкогольних або слабоалкогольних вин; не включає розлив у пляшки й етикетування)

    11.03

    Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин (уключає виробництво ферментованих, але недистильованих алкогольних напоїв (сидру, пері (сидру грушевого) та інших плодоягідних вин, медовухи), змішаних напоїв, які містять алкоголь; не включає розлив у пляшки та етикетування)

    11.04

    Виробництво інших недистильованих напоїв із зброджуваних продуктів (уключає виробництво вермуту та інших подібних вин; не включає розлив у пляшки й етикетування)

    Перегляди: 0