Головна Група 17. Цукор і кондитерські вироби з цукру

    Група 17. Цукор і кондитерські вироби з цукру

    Група 17
    Цукор і кондитерські вироби з цукру

    Примітка:

    Ця група не включає:

    (a) кондитерські вироби з цукру, які містять какао (товарна позиція 1806);

    (b) хімічно чисті цукри (крім цукрози, лактози, мальтози, глюкози і фруктози) та інші продукти товарної позиції 2940; або

    (c) лікарські засоби або іншу продукцію групи 30.

    Примітки до товарних підпозицій:

    1. У товарних підпозиціях 1701 12, 1701 13 і 1701 14 термін “цукор-сирець” означає цукор, у якому вміст цукрози в сухому стані становить менш як 99,5° за показниками поляриметра.
    2. До товарної підпозиції 1701 13 включається тільки тростинний цукор, отриманий без центрифугування, з масовою часткою цукрози в перерахунку на суху речовину, що відповідає показникам поляриметра 69° або більше, але менш як 93°. Продукт містить тільки натуральні ксеноморфні мікрокристали неправильної форми, невидимі неозброєним оком, оточені залишками меляси та іншими складовими цукрової тростини.

    Додаткові примітки:

    1. У товарних підкатегоріях 1701 12 10 00, 1701 12 90 00, 1701 13 10 00, 1701 13 90 00, 1701 14 10 00 та 1701 14 90 00 термін “цукор-сирець” означає цукор без ароматичних добавок, або без барвників, або без вмісту будь-яких інших добавок, який містить у сухому стані менш як 99,5° цукрози, визначеної поляриметричним методом.
    2. У товарній підкатегорії 1701 99 10 00 термін “білий цукор” означає цукор без ароматичних добавок, або без барвників, або без вмісту будь-яких інших добавок, який містить у сухому стані 99,5° або більше цукрози, визначеної поляриметричним методом.
    3. У товарних підкатегоріях 1702 30 10 00, 1702 40 10 00, 1702 60 10 00 і 1702 90 30 00 термін “ізоглюкоза” означає продукт, одержаний з глюкози або її полімерів, який містить у сухому стані не менш як 10 мас. % фруктози.
    4. Термін “сироп інуліновий” означає:

    (a) у товарній підкатегорії 1702 60 80 00 безпосередній продукт гідролізу інуліну або олігофруктози, який містить у сухому стані більш як 50 мас. % фруктози у вільній формі або у вигляді цукрози;

    (b) у товарній підкатегорії 1702 90 80 00 безпосередній продукт гідролізу інуліну або олігофруктози, який містить у сухому стані не менш як 10 мас. %, але не більш як 50 мас. % фруктози у вільній формі або у вигляді цукрози.

    Код

    Назва

    Ставки мита, %

    Додаткові ОВО

    преференційна

    пільгова

    повна

    1701

    Цукор з цукрової тростини або з цукрових буряків і хімічно чиста цукроза, у твердому стані:

     

     

     

     

    – цукор-сирець без додання ароматичних добавок або барвників:

     

     

     

     

    1701 12

    – – буряковий цукор:

     

     

     

     

    1701 12 10 00

    – – – для рафінування

     

    50

    50

    1701 12 90 00

    – – – інший

     

    50

    50

    1701 13

    – – тростинний цукор, зазначений в примітці до товарних підпозицій 2 до цієї групи:

     

     

     

     

    1701 13 10 00

    – – – для рафінування

     

    50

    50

    1701 13 90 00

    – – – інший

     

    50

    50

    1701 14

    – – інший тростинний цукор:

     

     

     

     

    1701 14 10 00

    – – – для рафінування

     

    50

    50

    1701 14 90 00

    – – – інший

     

    50

    50

    – інший:

     

     

     

     

    1701 91 00 00

    – – з доданням ароматичних добавок або барвників

     

    50

    50

    1701 99

    – – інші:

     

     

     

     

    1701 99 10 00

    – – – цукор білий

     

    50

    50

    1701 99 90 00

    – – – інші

     

    50

    50

    1702

    Інші цукри, включаючи хімічно чисті лактозу, мальтозу, глюкозу та фруктозу, у твердому стані; сиропи з цукрів без додання ароматичних добавок або барвників; мед штучний, змішаний або не змішаний з натуральним медом; карамелізовані цукор і патока:

     

     

     

     

     

    – лактоза та сироп лактози:

     

     

     

     

    1702 11 00 00

    – – з вмістом лактози 99 мас. % або більше, визначеної як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину

     

    5

    5

    1702 19 00 00

    – – інші

     

    5

    5

    1702 20

    – цукор і сироп кленові:

     

     

     

     

    1702 20 10 00

    – – кленовий цукор у твердому стані з доданням ароматичних добавок або барвників

     

    5

    5

    1702 20 90 00

    – – інші

     

    5

    5

    1702 30

    – глюкоза та сироп з глюкози, без вмісту фруктози або з вмістом менш як 20 мас. % фруктози в сухому стані:

     

     

     

     

    1702 30 10 00

    – – ізоглюкоза

     

    5

    5

    – – інші:

     

     

     

     

    1702 30 50 00

    – – – у вигляді білого кристалічного порошку, агломерованого або неагломерованого

     

    5

    5

    1702 30 90 00

    – – – інші

     

    5

    5

    1702 40

    – глюкоза та сироп з глюкози, з вмістом у сухому стані не менш як 20 мас. %, але менш як 50 мас. % фруктози, крім інвертного цукру:

     

     

     

     

    1702 40 10 00

    – – ізоглюкоза

     

    5

    5

    1702 40 90 00

    – – інші

     

    5

    5

    1702 50 00 00

    – фруктоза хімічно чиста

     

    5

    5

    1702 60

    – інша фруктоза та сироп фруктози, з вмістом у сухому стані понад 50 мас. % фруктози, крім інвертного цукру:

     

     

     

     

    1702 60 10 00

    – – ізоглюкоза

     

    5

    5

    1702 60 80 00

    – – сироп інуліновий

     

    5

    5

    1702 60 95 00

    – – інші

     

    5

    5

    1702 90

    – інші, включаючи інвертний цукор та інші цукри і цукрові сиропи, з вмістом у сухому стані 50 мас. % фруктози:

     

     

     

     

    1702 90 10 00

    – – мальтоза хімічно чиста

     

    5

    5

    1702 90 30 00

    – – ізоглюкоза

     

    5

    5

    1702 90 50 00

    – – мальтодекстрин і мальтодекстриновий сироп

     

    5

    5

    – – цукор і патока карамелізовані:

     

     

     

     

    1702 90 71 00

    – – – з вмістом 50 мас. % або більше цукрози в сухому стані

     

    5

    5

    – – – інші:

     

     

     

     

    1702 90 75 00

    – – – – у вигляді порошку, агломерованого або неагломерованого

     

    5

    5

    1702 90 79 00

    – – – – інші

     

    5

    5

    1702 90 80 00

    – – сироп інуліновий

     

    5

    5

    1702 90 95 00

    – – інші

     

    5

    5

    1703

    Патока (меляса), одержана внаслідок вилучення або рафінування цукру:

     

     

     

     

    1703 10 00 00

    – патока (меляса) з тростини

     

    10

    10

    1703 90 00 00

    – інша

     

    10

    10

    1704

    Кондитерські вироби з цукру (включаючи білий шоколад) без вмісту какао:

     

     

     

     

    1704 10

    – жувальні гумки, у цукровій оболонці або без неї:

     

     

     

     

    1704 10 10 00

    – – з вмістом менш як 60 мас. % цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)

     

    10

    10

    1704 10 90 00

    – – з вмістом 60 мас. % або більше цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)

     

    10

    10

    1704 90

    – інші:

     

     

     

     

    1704 90 10 00

    – – екстракт солодки або локриці, який містить понад 10 мас. % цукрози, але без додання інших речовин

     

    10

    10

    1704 90 30 00

    – – білий шоколад

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    1704 90 51 00

    – – – пасти і маси, включаючи марципан, у первинних упаковках, масою нетто 1 кг або більше

     

    10

    10

    1704 90 55 00

    – – – льодяники від болю у горлі і цукерки від кашлю

     

    10

    10

    1704 90 61 00

    – – – драже та аналогічні їм солодощі, у вигляді драже

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    1704 90 65 00

    – – – – кондитерські вироби у вигляді гумки або желе, включаючи фруктову пасту (мармелад) у вигляді кондитерських виробів з цукру

     

    10

    10

    1704 90 71 00

    – – – – карамель, з вареного цукру без жирових добавок, з начинкою або без начинки

     

    10

    10

    1704 90 75 00

    – – – – ірис, цукерки та аналогічні солодощі, з вареного цукру з жировими добавками

     

    10

    10

    – – – – інші:

     

     

     

     

    1704 90 81 00

    – – – – – одержані в результаті пресування (у вигляді таблеток)

     

    10

    10

    1704 90 99 00

    – – – – – інші

     

    10

    10

    Перегляди: 0