Головна Група 19. Готові продукти із зерна зернових культур, борошна, крохмалю або молока;...

    Група 19. Готові продукти із зерна зернових культур, борошна, крохмалю або молока; борошняні кондитерські вироби

    Група 19
    Готові продукти із зерна зернових культур, борошна, крохмалю або молока; борошняні кондитерські вироби

    Примітки:

    1. Ця група не включає:

    (a) готові харчові продукти з вмістом понад 20 мас. % ковбаси, м”яса, м”ясних субпродуктів, крові, риби або ракоподібних, молюсків або інших водяних безхребетних чи будь-які суміші цих продуктів (група 16), за винятком виробів з начинкою, зазначених у товарній позиції 1902;

    (b) сухе печиво або інші вироби на основі борошна чи крохмалю, вироблені спеціально для годівлі тварин (товарна позиція 2309); або

    (c) лікарські засоби та інші продукти групи 30.

    1. У товарній позиції 1901:

    (a) термін “крупи” означає крупи із зерна зернових культур групи 11;

    (b) терміни “борошно” і “крупка” означають:

    1) борошно та крупку із зерна зернових культур групи 11, і

    2) борошно, крупи та порошки рослинного походження будь-якої групи, крім борошна, крупів та порошків із сушених овочів (товарна позиція 0712), картоплі (товарна позиція 1105) або сушених бобових овочів (товарна позиція 1106).

    1. До товарної позиції 1904 не включаються вироби з вмістом понад 6 мас. % какао в перерахунку на повністю знежирену основу або ж покриті шоколадом чи інші харчові продукти з вмістом какао (товарна позиція 1806).
    2. У товарній позиції 1904 слова “приготовлені іншим способом” означають, що вироби піддано особливій обробці чи приготуванню, відмінним від передбачених у товарних позиціях або в примітках групи 10 чи 11.

    Додаткова примітка:

    1. Термін “солодке сухе печиво” у підпозиції 1905 31 означає продукти з вмістом води не більш як 12 мас. % і жиру не більш як 35 мас. % (начинка та покриття під час визначення зазначених показників не враховуються).
    2. Товарна підкатегорія 1905 90 20 00 поширюється лише на сухі та крихкі продукти.

    Код

    Назва

    Ставки мита, %

    Додаткові ОВО

    преференційна

    пільгова

    повна

    1901

    Екстракти солодові; готові харчові продукти з борошна, крупки, крупів, крохмалю або солодового екстракту, без вмісту какао або з вмістом менш як 40 мас. % какао в перерахунку на повністю знежирену основу, в іншому місці не зазначені; готові харчові продукти із сировини товарних позицій 0401 – 0404, без вмісту або з вмістом какао менш як 5 мас. % у перерахунку на повністю знежирену основу, в іншому місці не зазначені:

     

     

     

     

    1901 10 00 00

    – продукти дитячого харчування, розфасовані для роздрібної торгівлі

     

    0

    0

    1901 20 00 00

    – суміші та тісто для виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів товарної позиції 1905

     

    10

    10

    1901 90

    – інші:

     

     

     

     

    – – екстракт солодовий:

     

     

     

     

    1901 90 11 00

    – – – з вмістом сухого екстракту 90 мас. % або більше

     

    10

    10

    1901 90 19 00

    – – – інші

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    1901 90 91 00

    – – – без вмісту молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмістом менш як 1,5 мас. % молочних жирів, менш як 5 мас. % цукрози (включаючи інвертний цукор) чи ізоглюкози, менш як 5 мас. % глюкози або крохмалю, крім харчових продуктів у вигляді порошку із сировини товарних позицій 0401 – 0404

     

    10

    10

    1901 90 99 00

    – – – інші

     

    10

    10

    1902

    Вироби з макаронного тіста варені або неварені, начинені (м”ясом чи іншими продуктами) або неначинені, або приготовлені іншим способом, наприклад, спагеті, макарони, локшина, ріжки, галушки, равіолі, канелоні; кускус, готовий або не готовий до вживання:

     

     

     

     

    – вироби з макаронного тіста, начинені, неварені або не приготовлені іншим способом:

     

     

     

     

    1902 11 00 00

    – – з вмістом яєць

     

    20

    20

    1902 19

    – – інші:

     

     

     

     

    1902 19 10 00

    – – – без вмісту борошна або крупки з м”якої пшениці

     

    15

    15

    1902 19 90 00

    – – – інші

     

    15

    15

    1902 20

    – вироби з макаронного тіста, начинені, варені або неварені, або приготовлені іншим способом:

     

     

     

     

    1902 20 10 00

    – – з вмістом понад 20 мас. % риби, ракоподібних, молюсків або інших водяних безхребетних

     

    20

    20

    1902 20 30 00

    – – з вмістом понад 20 мас. % ковбас і аналогічних продуктів із м”яса та м”ясних субпродуктів усіх видів, включаючи жири будь-якого виду або походження

     

    20

    20

    – – інші:

     

     

     

     

    1902 20 91 00

    – – – варені

     

    20

    20

    1902 20 99 00

    – – – інші

     

    20

    20

    1902 30

    – інші вироби з макаронного тіста:

     

     

     

     

    1902 30 10 00

    – – висушені

     

    10

    10

    1902 30 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    1902 40

    – кускус:

     

     

     

     

    1902 40 10 00

    – – неприготовлений

     

    20

    20

    1902 40 90 00

    – – інший

     

    20

    20

    1903 00 00 00

    Тапіока та її замінники, приготовлені з крохмалю, у формі пластівців, гранул, кульок, крупинок, горошин і в інших аналогічних формах

     

    20

    20

     

    1904

    Готові харчові вироби, одержані шляхом здуття або смаження зерна зернових культур чи зернових продуктів (наприклад кукурудзяні пластівці); зернові культури (крім кукурудзи) у вигляді зерна або пластівців, гранул чи оброблені іншим способом (за винятком борошна, крупки, крупів), попередньо проварені або приготовлені іншим способом, в іншому місці не зазначені:

     

     

     

     

    1904 10

    – готові харчові вироби, одержані шляхом здуття або смаження зерна зернових культур або зернових продуктів:

     

     

     

     

    1904 10 10 00

    – – виготовлені з кукурудзи

     

    10

    10

    1904 10 30 00

    – – виготовлені з рису

     

    10

    10

    1904 10 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    1904 20

    – готові харчові продукти, виготовлені з несмажених зернових пластівців або із сумішей несмажених зернових пластівців із смаженими зерновими пластівцями чи з обробленими шляхом здуття зернами зернових культур:

     

     

     

     

    1904 20 10 00

    – – вироби типу мюслі (Musli) на основі несмажених пластівців із зерна зернових культур

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    1904 20 91 00

    – – – виготовлені з кукурудзи

     

    10

    10

    1904 20 95 00

    – – – виготовлені з рису

     

    10

    10

    1904 20 99 00

    – – – інші

     

    10

    10

    1904 30 00 00

    – пшениця Bulgur

     

    10

    10

    1904 90

    – інші:

     

     

     

     

    1904 90 10 00

    – – рис

     

    10

    10

    1904 90 80 00

    – – інші

     

    10

    10

    1905

    Хлібобулочні, борошняні кондитерські вироби, з вмістом або без вмісту какао; вафельні пластини, порожні капсули, придатні для використання у фармацевтиці, вафельні облатки для запечатування, рисовий папір та аналогічні продукти:

     

     

     

     

    1905 10 00 00

    – хрусткі хлібці

     

    10

    10

    1905 20

    – пряники:

     

     

     

     

    1905 20 10 00

    – – з вмістом менш як 30 мас. % цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)

     

    10

    10

    1905 20 30 00

    – – з вмістом 30 мас. % або більше, але менш як 50 мас. % цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)

     

    10

    10

    1905 20 90 00

    – – з вмістом 50 мас. % або більше цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза)

     

    10

    10

    – печиво солодке сухе; вафлі та вафельні облатки:

     

     

     

     

    1905 31

    – – печиво солодке сухе:

     

     

     

     

    – – – повністю або частково покрите шоколадом чи іншими виробами, з вмістом какао:

     

     

     

     

    1905 31 11 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 85 г

     

    10

    10

    1905 31 19 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    1905 31 30 00

    – – – – з вмістом 8 мас. % або більше молочних жирів

     

    10

    10

    – – – – інші:

     

     

     

     

    1905 31 91 00

    – – – – – печиво сухе з начинкою у вигляді сандвічів

     

    10

    10

    1905 31 99 00

    – – – – – інші

     

    10

    10

    1905 32

    – – вафлі та вафельні облатки:

     

     

     

     

    1905 32 05 00

    – – – з вмістом води понад 10 мас. %

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    – – – – повністю або частково покриті шоколадом чи іншими виробами, з вмістом какао:

     

     

     

     

    1905 32 11 00

    – – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 85 г

     

    10

    10

    1905 32 19 00

    – – – – – інші

     

    10

    10

    – – – – інші:

     

     

     

     

    1905 32 91 00

    – – – – – підсолені, з начинкою або без неї

     

    10

    10

    1905 32 99 00

    – – – – – інші

     

    10

    10

    1905 40

    – сухарі, грінки та аналогічні смажені вироби:

     

     

     

     

    1905 40 10 00

    – – сухарі

     

    12

    12

    1905 40 90 00

    – – інші

     

    12

    12

    1905 90

    – інші:

     

     

     

     

    1905 90 10 00

    – – прісний хліб (маца)

     

    10

    10

    1905 90 20 00

    – – вафельні пластини, порожні капсули для використання у фармацевтиці, вафельні облатки для запечатування, рисовий папір і аналогічні продукти

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    1905 90 30 00

    – – – хлібобулочні вироби без додання меду, яєць, сиру або плодів, з вмістом у сухому стані не більш як 5 мас. % цукру і не більш як 5 мас. % жиру

     

    10

    10

    1905 90 45 00

    – – – печиво сухе

     

    10

    10

    1905 90 55 00

    – – – продукти екструдовані або експадовані, пряні або підсолені

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    1905 90 60 00

    – – – – з доданням підсолоджувальних речовин

     

    10

    10

    1905 90 90 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    Перегляди: 0